H NanoDomi στην έκθεση Building Green Εxpo 2014

Διαβάστηκε από 1005 αναγνώστες -

Η NanoDomi συμμετέχει στην 7η Εμπορική Εκθεσιακή Συνάντηση Building Green Εxpo 2014 στις 21, 22 και 23 Νοεμβρίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Expo Center στην Παιανία, Αττικής.

 
Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας Α1, δίπλα στην είσοδο, για να σας παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια, αλλά και στις Α.Π.Ε. γενικότερα:
  1. Πακέτα συμβουλευτικών υπηρεσιών ενεργειακής διαχείρισης με χρήση του συστήματος MEAZON, ένα πρωτοποριακό ολοκληρωμένο ασύρματο σύστημα το οποίο αποτελείται από έξυπνες συσκευές και εφαρμογές και επιτρέπει σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά να μετρούν, διαχειρίζονται και ελέγχουν την ηλεκτρική ενέργεια.
  2. Λύσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση και εξοικονόμηση σε κτίρια, όπως:i) Φωτοβολταϊκά συστήματα –διασυνδεδεμένα ή αυτόνομα για την αυτοκατανάλωση – και συνδυασμό τους με αντλίες θερμότητας για δωρεάν ρεύμα και θέρμανση, ii) την αντικατάσταση κουφωμάτων, iii) τη βελτίωση της μόνωσης του κτιρίου, iv) αντικατάσταση λαμπτήρων με χαμηλής κατανάλωσης
  3. Τις πρωτοποριακές ηλιακά υποβοηθούμενες αντλίες θερμότητας της Ισπανικής αντιπροσωπείας μας EnergyPanel.
  4. Τις αντλίες θερμότητας NEWTIMES, οι οποίες διακρίνονται για την αξιοπιστία τους (χρησιμοποιούν τους ποιοτικότερους συμπιεστές Copeland, Panasonic&Hitachi), την απόδοσή τους και την τιμή τους. 
  5. Πακέτα συμβουλευτικών υπηρεσιών για την ανάπτυξη αδειών Α.Π.Ε. (φ/β, βιομάζα, μικρές ανεμογεννήτριες)

Στο περίπτερό μας, θα υπάρχει DEMΟ για τον συνδυασμό του συστήματος ΜΕΑΖΟΝ, με λαμπτήρες LED, ηλεκτρικές συσκευές, Φ/Β συστήματα, κα. Θα χαρούμε να σας παρουσιάσουμε την λύση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την NanoDomi® και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.nanodomi.com.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ