Θερμαντικά Σώματα Magma

Διαβάστηκε από 3140 αναγνώστες -

Τα θερμαντικά σώματα magma προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, και είναι ιδανικά για σύνδεση σε συστήματα χαμηλών θερμοκρασιών όπως αντλίες θερμότητας κ.α.

 
Τα θερμαντικά σώματα magma κατασκευάζονται από ειδικό κράμα αλουμινίου. Xάρη στην χαμηλή περιεκτικότητα τους σε νερό και την μεγάλη θερμική αγωγιμότητα του αλουμινίου προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, και είναι ιδανικά για σύνδεση σε συστήματα χαμηλών θερμοκρασιών όπως αντλίες θερμότητας κ.α.

Τα θερμαντικά σώματα magma κατασκευάζονται σε οποιαδήποτε διάσταση επιθυμείτε, καθώς και με κέντρα μουφών κατάλληλα για αντικατάσταση σωμάτων τύπου ΑΚΑΝ, ενώ προσφέρονται και σε όλα τα χρώματα RAL.

Τα θερμαντικά σώματα παράγονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρουμε θερμαντικά σώματα ευέλικτα, που συνδυάζουν την υψηλή αισθητική, με το design, την απόδοση και την εξοικονόμηση ενέργειας. Θερμαντικά σώματα ικανά να καλύψουν την οποιαδήποτε ανάγκη, τόσο σε τεχνικά χαρακτηριστικά όσο και σε εμφάνιση.

Έχοντας αυτό το στόχο δημιουργήσαμε και τις διακοσμητικές προσόψεις magma Design. Οι προσόψεις απεικονίζουν οποιαδήποτε φωτογραφία, σχέδιο ή άλλο θέμα επιθυμείτε. Είναι αποσπώμενες και μπορούν να αφαιρεθούν από το σώμα τελείως ή να αντικατασταθούν με νέες προσόψεις.

http:// www.magmaradiators.com

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ