CLIMATHERM-ENERGY 2015 - «Μαζί για ένα ενεργειακά βιώσιμο μέλλον»

Διαβάστηκε από 2396 αναγνώστες -

Δυναμικό ξεκίνημα για την επερχόμενη διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης CLIMATHERM-ENERGY 2015, που θα πραγματοποιηθεί στο διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο, Athens Metropolitan Expo από 1 έως 4 Οκτωβρίου 2015, με την άμεση ανταπόκριση διαφόρων διακεκριμένων εταιριών του κλάδου.

 
Ο απολογισμός της CLIMATHERM -ENERGY 2014 ήταν ιδιαίτερα θετικός, αφού ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε περίοδο κρίσης. Μας έδειξε επίσης ότι ο κλάδος έχει ανάγκη να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς για έγκαιρη ενημέρωση και καινοτόμες λύσεις, γεγονός που αποτυπώθηκε στη μεγάλη επισκεψιμότητα, προσμετρώντας πάνω από 25.000 εμπορικούς επισκέπτες, (αρχιτέκτονες, μηχανολόγους, εμπόρους, ξενοδόχους, βιοτέχνες, υδραυλικούς κλπ.), αξιώνοντας για μια ακόμη φορά την CLIMATHERM -ENERGY ως τη μεγαλύτερη διεθνή εμπορική διοργάνωση του κλάδου στη χώρα μας.

Με τη λήξη της CLIMATHERM -ENERGY το μήνυμα που λάβαμε, τόσο από τις εταιρίες που συμμετείχαν, όσο και από τον εμπορικό κόσμο που μας επισκέφτηκε, αποτυπώνει την ανάγκη να δημιουργήσουμε ένα ενεργειακά βιώσιμο μέλλον. Από την ανάγκη αυτή προέκυψε το νέο μότο της CLIMATHERM-ENERGY 2015, «Μαζί για ένα ενεργειακά βιώσιμο μέλλον». 

Η Διεθνής Έκθεση CLIMATHERM-ENERGY 2015,υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, με την υποστήριξη του ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας), με την συμμετοχή της ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε. (Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης – Ενέργειας) αλλά και με την παρουσία όλου του επαγγελματικού και τεχνικού κόσμου του κλάδου, θα προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας – των Φωτοβολταϊκών – της Γεωθερμίας – του Φυσικού Αερίου – του Κλιματισμού – της Θέρμανσης με έμφαση στα Ενεργειακά τζάκια, τη Βιομάζα και τους Καυστήρες Πέλετ– του Εξαερισμού – της Βιομηχανικής Ψύξης – της Ηλιακής Ενέργειας – της Ύδρευσης – της Αφαλάτωσης – της Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων καθώς και καλωσορίζει τον τομέα του Οικονομικού Φωτισμού-LED, παρουσιάζοντας όλες τις νέες εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας, που τόσο ανάγκη έχει ο πλανήτης μας, η ανθρωπότητα, αλλά και η αγορά, δίνοντας τη δυνατότητα μεγαλύτερης προσέλευσης εμπορικών επισκεπτών και σύναψης επαγγελματικών σχέσεων, αλλά και δυναμικών συνεργασιών υψηλού επιπέδου.

Στόχος της Project είναι, όπως πάντα, η υψηλών προδιαγραφών παρουσίαση των προϊόντων, η σωστή διαφήμιση και η στοχευόμενη επικοινωνία με το εμπορικό – επαγγελματικό κοινό, χαρακτηριστικά που θα κάνουν πάλι την CLIMATHERM-ENERGY τη μεγαλύτερη διεθνούς χαρακτήρα εμπορική έκθεση για την Ελλάδα.
Εταιρείες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην CLIMATHERM-ENERGY 2015, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 210 9356110, 210 9315073.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.climatherm.gr

Tags: NO TAGS 2014
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δωρεάν, πράσινη θέρμανση για πάντα!

Μην ζεσταίνεστε με δόσεις, πληρώστε με δόσεις!

Επιτυχές το συνέδριο για τους υδρογονάνθρακες και το φυσικό αέριο

CLIMATHERM-ENERGY 2015 - «Μαζί για ένα ενεργειακά βιώσιμο μέλλον»

Νικητές των European Business Awards for the Environment

Πότε συμφέρει πραγματικά η αντικατάσταση του συστήματος θέρμανσης και κλιματισμού

Το πιο μικρό αλλά άνετο «πράσινο» σπίτι του κόσμου

Θερμαντικά Σώματα Magma

Όσα δεν ξέρετε για την οικονομία στη θέρμανση

Νομοσχέδιο για την καταστροφή των δασών;

Βιοκλιματική αναβάθμιση του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Καλές προοπτικές για τις αντλίες θερμότητας στην Ευρώπη

MEAZON και ΖΕΒ μαζί στην παροχή υπηρεσιών ενεργειακής διαχείρισης κτιρίων

Σταθερότητα στο δίκτυο ενέργειας από μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων

Μειώσεις 20% στις τιμές του φυσικού αερίου το 2015

Σε διαβούλευση η μεθοδολογία κόστους των Υδροηλεκτρικών Μονάδων

Επιδοτήσεις για την ενέργεια και την καινοτομία

Πρόγραμμα «Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους»

Απόφαση της ΡΑΕ για τη σύνδεση μικρών ανεμογεννητριών στο δίκτυο

Νέα οικονομικά κίνητρα για χρήση φυσικού αερίου

περισσότερα »