Μην ζεσταίνεστε με δόσεις, πληρώστε με δόσεις!

Διαβάστηκε από 3610 αναγνώστες -

Επειδή η θέρμανση και το ζεστό νερό χρήσης είναι αγαθά πρώτης ανάγκης, η NanoDomiκρατά την υπόσχεσή της πως «με τις αντλίες θερμότητας από την NanoDomi η θέρμανση είναι για όλους».

 
Προσφέρει την δυνατότητα να ζεσταθείτε φέτος, πληρώνοντας το καλοκαίρι αγοράζοντας τις αντλίες θερμότητας NEW TIMES. Η θέρμανση με αντλίες θερμότητας προσφέρει ομοιόμορφη θέρμανση σταθερής θερμοκρασίας και ταυτόχρονα είναι η πιο οικονομική λύση σύμφωνα με μελέτη του Πολυτεχνείου για τις τεχνολογίες θέρμανσης.

Εκμεταλλευθείτε την προσφορά ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ για παραγγελίες έως 31/12 & πληρώστε σε 6 άτοκες δόσεις 

Η NEWTIMES εξασφαλίζει αξιοπιστία για τις αντλίες θερμότητας που κατασκευάζει καθώς επίσης απρόσκοπτη λειτουργία, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και πολύ χαμηλή ηχητική όχληση κατά τη λειτουργία τους, χάρη στην ενσωμάτωση κορυφαίων σε κατασκευή συμπιεστών όπως Copeland, Panasonic και Hitachi, αλλά και εκτονωτικών διατάξεων ALCO της εταιρείας Emerson. Τα Monobloc μοντέλα είναι εξοπλισμένα με κυκλοφορητές νερού της εταιρείας WILO προσφέροντας χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και αθόρυβη λειτουργία.
Ενημερωθείτε για τις αντλίες θερμότητας
Ενημερωθείτε για τα προϊόντα

Για να εξασφαλίσετε επιπλέον έκπτωση επί του ΝΕΟΥ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ στείλτε mail στο info@nanodomi με θέμα «Θέλω έκπτωση σε αντλία θερμότητας» ή εκμεταλλευτείτε κάποια από τις τρέχουσες προσφορές:
  • Τριφασική αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών "NEW TIMES", 12,8kW
  • Τριφασική αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών "NEW TIMES", 18,6kW με ενσωματωμένο κυκλοφορητή

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ