GeoGreen: Το σίγουρο όνομα στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας!

Διαβάστηκε από 1646 αναγνώστες -

Η GeoGreen αποτελεί μια από τις πρώτες ελληνικές επιχειρήσεις κατασκευής σταθμών, εμπορίας και προμήθειας προϊόντων, παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ.

 
Στα πλαίσια αυτά προσφέρει ενεργειακές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε τιμές προσιτές συμβάλλοντας στη μείωση του ενεργειακού κόστους των ελληνικών επιχειρήσεων και νοικοκυριών ενώ παράλληλα επενδύει στην προστασία του περιβάλλοντος. 

Η GeoGreen δραστηριοποιείται στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και πιο συγκεκριμένα στην παραγωγή ενέργειας από φυσικούς πόρους όπως τον ήλιο, τον αέρα, το νερό, τη χρήση γεωθερμίας, τη χρήση βιομάζας-βιοαερίου, και τις τεχνολογίες υδρογόνου. Παρέχει λοιπόν τη δυνατότηα παραγωγής ενέργειας για ιδιοκατανάλωση με την χρήση μπαταριών για την αποθήκευση της επιπλέον παραγόμενης ενέργειας πέραν της στιγμιαίας παραγωγής-κατανάλωσης ή να παραχθεί ηλεκτρική ενέργεια με σκοπό τη στήριξη του εθνικού ηλεκτρικού δικτύου ως παραγωγός ανανεώσιμης ενέργειας. παρακολουθεί και ενημερώνεται σχετικά με τη νομοθεσία για την ανάπτυξη νέων έργων για ιδιώτες.

Πρόγραμμα net metering
Η αυτοπαραγωγή ενέργειας αφορά την εγκατάσταση μικρών μονάδων παραγωγής από ανανεώσιμες πηγές (ΑΠΕ) σε κατοικίες, εμπορικά ή βιομηχανικά κτήρια με σκοπό την κατανάλωσή του ίδιου κτηρίου. η ενέργεια δεν πωλείται, αλλά προορίζεται για μείωση της ζήτησης από τον πάροχο (ΔΕΗ) κατά συνέπεια την μείωση των λογαριασμών. Το νομοθετικό πλαίσιο για την αυτοπαραγωγή έχει θεσμοθετηθεί μετά και την υπογραφή της υπουργικής απόφασης που καθορίζει την ρύθμιση των τελικών λεπτομερειών για να τεθεί σε ισχύ. Αυτό επιτρέπει πλέον την εγκατάσταση μονάδων με μικρό κόστος και με ελκυστικά διαστήματα απόσβεσης της επένδυσης, λαμβάνοντας υπόψη τις αυξανόμενες τιμές του ηλεκτρισμού.

Επιπλέον, μία από της φιλοσοφίες που διέπουν την εταιρία είναι και η κατανόηση από τον πελάτη της δομικής διαρρύθμισης και γενικότερα του τρόπου λειτουργίας μια ανανεώσιμης πηγής ενέργειας, έναν τομέα σχετικά καινούργιο για τον μέσο Έλληνα. Δεν χαρίζουμε ούτε μια ακτίνα στον ήλιο και προσπαθούμε μέσα από τεχνοτροπίες αλλά και τα σύγχρονα συστήματα που μας προσφέρει η τεχνολογία, να πετύχουμε το μάξιμουμ της απόδοσης, οποιασδήποτε πηγής ενέργειας.

GeoGreen
tel: 24310 20646
mob: 697 6927520
www.ananeosimes.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ