Μεγάλη η αρχική ανταπόκριση στην Climatherm – Energy 2015

H Διεθνής έκθεση “Climatherm – Energy 2015” σημείωσε με το ξεκίνημα της μεγάλη ανταπόκριση με συμμετοχές από αντιπροσωπείες, βιομηχανίες και επιχειρήσεις του κλάδου που επενδύουν σε ένα ενεργειακά βιώσιμο μέλλον.

 
Με τη μέγιστη επισκεψιμότητα σε εμπορικό κοινό, πάνω από 25.000 εμπορικούς επισκέπτες στην τελευταία διοργάνωση του Μαρτίου, καλωσορίζει τον τομέα του Οικονομικού Φωτισμού-LED, ενώ παρουσιάζονται παράλληλα οι τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας – των Φωτοβολταϊκών – της Γεωθερμίας – του Φυσικού Αερίου – του Κλιματισμού – της Θέρμανσης με έμφαση στα Ενεργειακά τζάκια, τη Βιομάζα και τους Καυστήρες Πέλετ– του Εξαερισμού – της Βιομηχανικής Ψύξης – της Ηλιακής Ενέργειας – της Ύδρευσης – της Αφαλάτωσης – της Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων.

Με τη νέα καμπάνια της προσεχούς διοργάνωσης η οποία τρέχει ήδη σε εξειδικευμένα περιοδικά, ενώ θα περιλαμβάνει οικονομικές εφημερίδες, internet, ραδιόφωνο αλλά και τηλεόραση, η μεγαλύτερη διεθνής εμπορική έκθεση “Climatherm – Energy 2015” αποτελεί για μια ακόμη φορά ένα ανταγωνιστικό προβάδισμα για τις εταιρίες του κλάδου που θα συμμετέχουν.

Πληροφορίες σχετικές με τη διοργάνωση ανακοινώνονται και μέσω της ιστοσελίδας της Διεθνούς έκθεσης http://www.climatherm.gr, της σελίδας στο Facebook https://www.facebook.com/ClimathermEnergy.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συμμετοχή της εταιρίας σας μπορείτε επίσης να επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 9356110, 210 9315073.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ