Η NanoDomi αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρίας Amerisolar

Ως συνέχεια της νομοθεσίας αυτοπαραγωγής (netmetering), η NanoDomi ήθελε να προσφέρει στην Ελληνική αγορά μια αξιόπιστη λύση σε προσιτές τιμές, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία από υψηλής ποιότητας φωτοβολταϊκά πλαίσια (πάνελ).

 
Η συμφωνία αποκλειστικής αντιπροσώπευσης που υπογράφηκε μεταξύ της NanoDomi, μιας από τις πρωτοπόρες εταιρίες του κλάδου των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και συστημάτων εξοικονόμησης στην Ελλάδα και της Amerisolar, μιας αμερικάνικης καινοτόμου εταιρίας κατασκευής Φ/Β πλαισίων, αναδεικνύει την θέση της NanoDomi στην παγκόσμια αγορά των φωτοβολταϊκών.

Ως συνέχεια της νομοθεσίας αυτοπαραγωγής (netmetering),η NanoDomi ήθελε να προσφέρει στην Ελληνική αγορά μια αξιόπιστη λύση σε προσιτές τιμές, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία από υψηλής ποιότητας Φωτοβολταϊκά πλαίσια (πάνελ), που βρίσκουν εφαρμογή σε κάθε είδους εγκατάστασης (ongrid, offgrid, αυτόνομα φωτιστικά).

Η εταιρία Amerisolar Worldwide Energy and Manufacturing USA Co, Ltd ειδικεύεται στην κατασκευή φωτοβολταϊκών πλαισίων, με πολυετή εμπειρία στην παραγωγή, τον ποιοτικό έλεγχο και έχει μεγάλη παραγωγική ικανότητα. Με έδρα την Αμερική και έτος ίδρυσης το 1993, η 21ετής εμπειρία και εξειδίκευση της Amerisolar αποτελούν εγγύηση για τα προϊόντα της. Η παραγωγική δυνατότητα της Amerisolar είναι 1GW (2014) παγκοσμίως στα 5 εργοστάσιά της (USA, Κίνα, Ταϊβάν, Βιετνάμ, Νότια Κορέα).

Η Amerisolar επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη με πάνω από 136 Πατέντες και ενώ η ποιότητα των προϊόντων της αποδεικνύεται από το πλήθος των πιστοποιήσεων που ακολουθούν τα προϊόντα και τα εργοστάσια παραγωγής (UL, TUV, KTL, MCS, CEC, ISO9001, ISO14001, OHSMS18001, "GoldenSun") καθώς και την πολυετή εγγύηση (12 χρόνια για το υλικό και 30 χρόνια εγγύησης απόδοσης). Τα φωτοβολταικά πλαίσια της Amerisolar έχουν χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως (Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, ΗΠΑ, Αγγλία, Καναδά, Νότια Κορέα, Αυστραλία, Ελλάδα, την Ταϊβάν και πολλές άλλες χώρες και περιοχές).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Amerisolar: www.nanodomi.com/prdcat1_a.php 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την NanoDomi® και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.nanodomi.com ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103629581

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ