Οι ξενοδόχοι της Θεσσαλονίκης γνωρίζουν ότι η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος αυξάνει και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεών τους.

Η LG και το τμήμα Business Solutions αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία ότι αποτελούν έναν αξιόπιστο και σταθερό συνεργάτη

H LG χορηγεί την Ημερίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης

Παρουσίαση ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων για την εξοικονόμηση ενέργειας σε ξενοδοχειακές μονάδες από τους εκπροσώπους της LG Business Solutions.

 
H LG Electronics Hellas (LG) και το τμήμα Business Solutions χορήγησαν την Ημερίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης που διοργανώθηκε για τα μέλη στις 19 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο CITY, με θέμα «Καινοτόμες λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας σε ξενοδοχειακές μονάδες». Στο πλαίσιο της Ημερίδας, ειδικοί από διαφορετικούς χώρους ανέλυσαν τα πλεονεκτήματα που έχουν οι ειδικές εγκαταστάσεις στις ξενοδοχειακές μονάδες. 

Οι ξενοδόχοι της Θεσσαλονίκης γνωρίζουν ότι η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος αυξάνει και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεών τους. Για το λόγο αυτό εστιάζουν το ενδιαφέρον τους σε λύσεις που προτείνεται από ειδικούς, προκειμένου να εξοικονομούν ενέργεια με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους, αλλά και να μειώνουν τα λειτουργικά έξοδα των μονάδων τους. 

Στο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της ΕΞΘ κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ευθύνη που έχουν οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις να γνωρίζουν τις διεθνείς επιταγές για τις προδιαγραφές που πρέπει να τηρούνται και να ενημερώνουν τους πελάτες τους ότι οι εγκαταστάσεις τους είναι περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένες. Σε συνέχεια, παρουσιάστηκαν ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις για συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης, τηλεοράσεις, φωτισμό και λαμπτήρες, προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και συστήματα ηλεκτρολογικών και ψηφιακών εφαρμογών.

Την παρουσίαση των ολοκληρωμένων ξενοδοχειακών λύσεων που προσφέρει η LG για θέρμανση, κλιματισμό, παραγωγή ζεστού νερού και ξενοδοχειακές τηλεοράσεις έκαναν ο κ. Χρήστος Γκέκας, Academy Supervisor LGE Hellas και ο κ. Γιώργος Γεωργούλας, Presales & Solutions Supervisor LGE Hellas.
Η LG και το τμήμα Business Solutions αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία ότι αποτελούν έναν αξιόπιστο και σταθερό συνεργάτη, που προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις, ενώ διαθέτει ταυτόχρονα μακροχρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, με πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες. 

www.lg.com/gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ