H NanoDomi στην έκθεση RECOTEL 2015

Διαβάστηκε από 1089 αναγνώστες -

Η NanoDomi συμμετέχει στην Έκθεση Ανακαίνισης Τουριστικών Καταλυμάτων “RECOTEL”που θα πραγματοποιηθεί στο Κτίριο Ξιφασκίας (Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού)από 6 έως 9 Φεβρουαρίου 2015 (ώρες 10:00 έως 20:00).

 
Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας αρ.118, να σας ενημερώσουμε για τις ολοκληρωμένες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας που αναπτύξαμε για τους επαγγελματίες του τουρισμού. Πιο συγκεκριμένα θα σας προτείνουμε τις παρακάτω υπηρεσίες και προϊόντα, που θα συνεισφέρουν στην απόσβεση οποιασδήποτε επένδυσης ανακαίνισης Τουριστικών Καταλυμάτων:

  • Α) Ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενεργειακού συμβούλου και προϊοντικές λύσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας με στόχο τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, όπως:
  1. Φωτοβολταϊκά συστήματα – Μέσω του νέου νόμου για τοnetmetering (συμψηφισμός παραγόμενης-καταναλισκόμενης ενέργειας), η εγκατάσταση Φ/Β συστημάτων γίνεται ιδιαίτερα ελκυστική επένδυση. Στα πλαίσια της έκθεσης, θα σας παρουσιάσουμε την καινούρια μας αντιπροσωπεία, τηναμερικάνικη εταιρία παρασκευής Φ/Β πλαισίωνAMERISOLAR. 
  2. Λύσεις συνδυασμού Φ/Β συστήματος αυτοπαραγωγής με αντλίες θερμότητας, ώστε να μην χρειαστεί να πληρώσετε ποτέ ξανά ούτε για ρεύμα, ούτε για ψύξη – θέρμανση. Έχουμε την τεχνογνωσία να σας προτείνουμε την βέλτιστη λύση,
  3. Αντικατάσταση των κοινών λαμπτήρων φωτισμού με λαμπτήρες τύπου LED
  4. Την αντικατάσταση κουφωμάτων
  5. Τη βελτίωση της μόνωσης του κτιρίου
Ο συνδυασμός των παραπάνω ενεργειών κρίνεται απαραίτητος ώστε να μειώσετε το ενεργειακό σας αποτύπωμα και να μπορέσετε να απολαύσατε τα πραγματικά οικονομικά οφέλη της εξοικονόμησης ενέργειας.

  • B) Υπηρεσίες ενεργειακής διαχείρισης και το σύστημα meazon, μέσω του οποίου μπορείτε να μετράτε και να διαχειρίζεστε εύκολα, οικονομικά και από απόσταση, μέσω των έξυπνων μετρητών ενέργειας που το αποτελούν, την ηλεκτρική ενέργεια στην επιχείρησή σας. Επίσης, με το meazon εντοπίζετε τις ενεργοβόρες συσκευές που λειτουργούν στο κτίριο σας και μπορείτε να προβείτε σε στοχευμένες ενέργειες εξοικονόμησης.
  • Γ) Τις πρωτοποριακές ηλιακά υποβοηθούμενες αντλίες θερμότητας της Ισπανικής αντιπροσωπείας μαςEnergyPanel. Οι ηλιακά υποβοηθούμενες αντλίες θερμότητας ή αλλιώς τα «Θερμοδυναμικά συστήματα»EnergyPanel,αποτελούν τη λύση με τη μέγιστη απόδοση στην αγορά για εφαρμογές παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης, Θέρμανσης χώρου και Πισίνας.Με απόδοση έως και 70% σε σχέση με το πετρέλαιο, αποδίδουν έως και 20% παραπάνω από τις συνηθισμένες αντλίες θερμότητας, παρέχοντας τη μέγιστη εξοικονόμηση. 
  • Δ) Τις Αντλίες Θερμότητας NEWTIMESπου ειδικεύεται στην κατασκευή αντλιών θερμότητας χαμηλών και υψηλών θερμοκρασιών για ψύξη/θέρμανση χώρου και ζεστού νερού χρήσης. Οι αντλίες διακρίνονται για την αξιοπιστία τους (χρησιμοποιούν τους ποιοτικότερους συμπιεστές Copeland, Panasonic&Hitachi), την απόδοσή τους και την τιμή τους. 

Θα χαρούμε να επισκεφτείτε το περίπτερό για να σας παρουσιάσουμε τις λύσεις μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την NanoDomi και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.nanodomi.com ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103629581.

Με αφορμή την συμμετοχή της στην έκθεση η NanoDomiθα οργανώσει ημερίδα στον χώρο του εκθεσιακού κέντρου με τίτλο: «Αειφόρος Τουρισμός, Ενεργειακή Διαχείριση & Λύσεις Εξοικονόμησης σε Ξενοδοχειακές Μονάδες» . 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ