Η εταιρεία ΘΕΡΟΣ ιδρύθηκε το 2007 με έδρα την Λευκάδα και υπάρχει γραφείο στην Αθήνα.

Η Θέρος στην έκθεση 100% Hotel Show 2015

Η Θέρος Ο.Ε. συμμετείχε στην έκθεση 100% Hotel Show που πραγματοποιήθηκε 7 με 9 Φεβρουαρίου στο MEC Παιανίας.

 
Τα καλύτερα ηλιακά στην έκθεση 100% Hotel Show!

Στο περίπτερο A30a οι επισκέπτες της έκθεσης μπόρεσαν να δουν από κοντά:
  1. Τους πρωτοποριακούς ηλιακούς Solcrafte Style. Ένα επαναστατικό σύστημα όλα-σε-ένα με φυσική κυκλοφορία και ανοξείδωτο δοχείο αποθήκευσης ενσωματωμένο στον ίδιο το συλλέκτη. Το νερό θερμαίνεται και αποθηκεύεται απευθείας στον συλλέκτη, με σημαντικά υψηλότερη ενεργειακή απόδοση σε σχέση με τα συμβατικούς ηλιακούς. Κατασκευή 100% στην Αυστρία σε 3 μεγέθη, 100 / 150 / 200 λίτρα. Περισσότερα στην σελίδα theros.gr/solcrafte
  2. Τους ηλιακούς συλλέκτες υψηλής απόδοσης Alpin Easy (Αυστρία) και Akotec (Γερμανία) που χρησιμοποιούμε στα πρωτοποριακά έργα μας για θέρμανση και ζεστό νερό σε όλη την Ελλάδα, όπως στο ξενοδοχείο Δέλλας στα Μετέωρα.
  3. Το νέο σύστημα Theros Live για κεντρικά ηλιακά συστήματα το οποίο έχει ιδιαίτερη αξία για τουριστικές επιχειρήσεις και όχι μόνο. Δίνει στον ιδιοκτήτη αλλά και τους πελάτες να παρακολουθήσουν την λειτουργία και απόδοση του ηλιακού συστήματος μέσω οθόνης στους κοινόχρηστους χώρους ή/και σελίδας για smartphones/tablets.

Τα πλεονεκτήματα για τον ξενοδόχο είναι πολλαπλά:
  • Συνεχής παρακολούθηση της λειτουργίας και άμεσης διάγνωσης σε περίπτωση δυσλειτουργίας. 
  • Αναδεικνύει στον εκάστοτε πελάτη (επισκέπτη/ τουριστικό γραφείο) την «πράσινη» πλευρά του επιχείρησης. Αποδεικνύεται έτσι έμπρακτα η αξιοποίηση της ενέργειας του ήλιου για τις καθημερινές ανάγκες (π.χ. ζεστό νερό για ντους, θέρμανση). 
  • Παρέχει πληροφορίες για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και την τοπική πρόγνωση καιρού. 
  • Πρόσβαση παντού όπου υπάρχει Internet. 

Παράδειγμα εφαρμογής Theros Live μπορείτε να δείτε στην σελίδα theros.gr/live.Varsos.php,


Περισσότερα για την Θέρος Ο.Ε.
Ιδρύθηκε το 2007 από 2 μηχανολόγους μηχανικούς, τον Πάνο Ξανθάκο και τον Αντρέα Κουδούνα. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Λευκάδα και υπάρχει γραφείο στην Αθήνα.

Η εταιρία ειδικεύεται σε προϊόντα και εφαρμογές για την εξοικονόμηση ενέργειας και την αξιοποίηση των Α.Π.Ε. για κτήρια και βιομηχανικές χρήσεις. Δίνεται έμφαση στα ηλιακά θερμικά συστήματα κάθε μεγέθους, τα συστήματα θέρμανσης-ψύξης υψηλής απόδοσης, και τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.theros.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ