NANO-SKIN [HOME]

NANO-SKIN [PRO]

Η BFP Hellas είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2013 από επιστήμονες, απόφοιτους του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, με ιδιαίτερη εξειδίκευση σε νέες τεχνολογίες.

Πείτε αντίο στο καθάρισμα με το NANO-SKIN [HOME] και [PRO]

Διαβάστηκε από 2332 αναγνώστες -

Κάντε το καθάρισμα του σπιτιού και της επιχείρησής σας παιχνίδι με τα προϊόντα υπερ-υψηλής τεχνολογίας NANO-SKIN [HOME] και [PRO].

 
Κάντε το καθάρισμα του σπιτιού σας παιχνίδι
Το NANO-SKIN [HOME] αποκαθιστά πλήρως γυάλινες και κεραμικές επιφάνειες και σχηματίζει πάνω σε αυτές ένα επικαλυπτικό φιλμ, το οποίο τις καθιστά εύκολα καθαριζόμενες μειώνοντας έτσι σημαντικό τον χρόνο και τον κόπο για τον καθαρισμό τους. Με το NANO-SKIN [HOME] η γυάλινη ή κεραμική επιφάνεια λειτουργεί ως αντικολλητική με αποτέλεσμα όταν κάποια στιγμή λερωθεί να καθαρίζεται πανεύκολα, είτε με τα κοινά καθαριστικά είτε μόνο με νερό.

Σε αντίθεση με τα συνήθη προϊόντα νανοτεχνολογίας ή αδιαβροχοποίησης που κυκλοφορούν στο εμπόριο, το NANO-SKIN [HOME] χαρίζει στις επιφάνειες μοναδική λάμψη και διαύγεια. Η καινοτόμα προετοιμασία της επιφάνειας (αποτέλεσμα κατοχυρωμένης ευρεσιτεχνίας της BFP Hellas) συμβάλλει στην ανάπτυξη ισχυρού δεσμού ανάμεσα σε αυτήν και το επικαλυπτικό φιλμ, με αποτέλεσμα η διάρκεια ζωής του τελευταίου να φθάνει, σε κάποιες περιπτώσεις, ακόμα και τα 5 χρόνια.

Το NANO-SKIN [HOME] εφαρμόζεται σε μόλις 3 βήματα και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Πλεονεκτήματα:
  • Κάνει το καθάρισμα των επιφανειών πανεύκολο 
  • Αποτρέπει τη διάβρωση των επιφανειών και την επικάθιση αλάτων και ρύπων 
  • Οι επιφάνειες παραμένουν καθαρές για πολύ μεγαλύτερα διαστήματα
  • Οι επιφάνειες γίνονται σαν καινούριες (αποκαθίστανται πλήρως όσες έχουν υποστεί συσσώρευση ρύπων, αλάτων, κλπ) 
  • Ιδανικό για παραθαλάσσιες περιοχές και σκληρά νερά 
  • Δεν αφήνει θαμπάδες
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής 
  • Μεγάλη αντοχή σε καθαριστικά και υψηλές θερμοκρασίες 
  • Σταθερό στην ηλιακή ακτινοβολία 
  • Επιτρέπει τον αυτοκαθαρισμό γυάλινων επιφανειών οι οποίες εκτίθενται στη βροχή 
  • Ιδανικό για δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες 
  • Παρεμποδίζει την τοιχογράφηση (anti-graffiti)

Μετατρέψτε τις γυάλινες και κεραμικές επιφάνειες του σπιτιού σας σε καινούργιες και μειώστε έως και 90% το χρόνο και το κόστος για τον καθαρισμό τους. Επαρκεί για περίπου 10 τετραγωνικά μέτρα.


NANO-SKIN [PRO] 
Το NANO-SKIN [PRO] απευθύνεται σε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την εικόνα τους (π.χ. ιδιοκτήτες εμπορικών καταστημάτων, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, κλπ) και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να αναβαθμίσουν το επίπεδο των υπηρεσιών τους παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις (π.χ. αρχιτέκτονες/κατασκευαστικές εταιρείες, εταιρείες καθαρισμού).

Με το NANO-SKIN [PRO] αποκαθίστανται πλήρως από τα άλατα και τη χρόνια συσσώρευση ρύπων οι γυάλινες και κεραμικές επιφάνειες, στις οποίες τα συνήθη επαγγελματικά καθαριστικά δεν έχουν αποτέλεσμα. Παράλληλα, οι επιφάνειες μετατρέπεται σε υδρόφοβες και εύκολα καθαριζόμενες, με αποτέλεσμα να μειώνεται δραστικά ο χρόνος καθαρισμού και το κόστος για καθαριστικά. 

Μετά την εφαρμογή του υλικού, η επιφάνεια λερώνεται πιο δύσκολα, καθώς οποιοσδήποτε ρύπος δεν προσκολλάται σε αυτήν, με αποτέλεσμα, τόσο ο κόπος όσο και ο χρόνος καθαρισμού να ελαχιστοποιούνται, καθιστώντας την επιφάνεια απόλυτα καθαρή και αστραφτερή. Η ίδια επιφάνεια είναι, σε κάποιο βαθμό, και αυτο-καθαριζόμενη, στις περιπτώσεις που αυτή είναι εκτεθειμένη στη βροχή. Η ιδιότητα του εύκολου καθαρισμού διαρκεί έως και 5 χρόνια.
Η συσκευασία περιέχει 3 μπουκάλια του 1 λίτρου, τα οποία καλύπτουν περίπου 100 τετραγωνικά μέτρα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ NANO-SKIN [PRO]
  • Μειώνει το κόστος καθαρισμού (μείωση εργατο-ωρών και μείωση κόστους για καθαριστικά)
  • Η επιφάνεια παραμένει καθαρή για πολύ μεγαλύτερα διαστήματα.
  • Αναπτύσσει σε μια γυάλινη ή κεραμική επιφάνεια ένα φιλμ, το οποίο αποτρέπει την επικάθιση αλάτων και ρύπων. 
  • Εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα κάθε φορά που η επιφάνεια καθαρίζεται, καθώς οι διάφοροι ρύποι δεν προσκολλώνται σε αυτήν.
  • Επαναφέρει πλήρως γυάλινες και κεραμικές επιφάνειες, οι οποίες έχουν υποστεί χρόνια συσσώρευση ρύπων, αλάτων, στιγμάτων, κλπ.
  • Δεν επηρεάζει τη διαφάνεια της περιοχής, στην οποία εφαρμόζεται (το φιλμ είναι αόρατο με γυμνό μάτι).
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής. 
  • Μεγάλη αντοχή σε καθαριστικά/απορρυπαντικά. Μετά την εφαρμογή του NANO-SKIN [PRO], οι επιφάνειες μπορούν να καθαριστούν, είτε μόνο με νερό, είτε με οποιοδήποτε κοινό καθαριστικό, χωρίς να μειώνεται η διάρκεια ζωής του φιλμ.
  • Αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες.
  • Εμφανίζει ελαιόφοβα χαρακτηριστικά, γεγονός που συνεπάγεται ότι η επιφάνεια είναι εύκολα καθαριζόμενη σε λίπη και έλαια.
  • Ανθεκτικό σε τριβή. Σταθερό στην ηλιακή ακτινοβολία.

Λίγα λόγια για την BFP Hellas
Η BFP Hellas είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2013 από επιστήμονες, απόφοιτους του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, με ιδιαίτερη εξειδίκευση σε νέες τεχνολογίες. Σκοπός της εταιρείας είναι η παραγωγή προηγμένων υλικών και καινοτόμων προϊόντων σε μορφή συμπαγούς υλικού (bulk), υμενίου (film) ή σωματιδίων (powder). Από τα αρχικά των ξενόγλωσσων όρων προήλθε και το όνομα της εταιρείας. 

Στο ξεκίνημα της η BFP Hellas έχει ως βασικούς στόχους την ανάπτυξη νανο-σωματιδίων και την ενσωμάτωσή τους σε κατάλληλη μήτρα, ώστε να προκύψει ένα υλικό με κατάλληλες ιδιότητες. Η εταιρεία εστιάζει ιδιαίτερα στην παραγωγή λειτουργικών υμενίων, τα οποία εφαρμόζονται σε διάφορες επιφάνειες με αποτέλεσμα αυτές να αποκτούν εκπληκτικές ιδιότητες και χαρακτηριστικά. 

Η BFP Hellas συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους εγχώριους και διεθνείς προμηθευτές πρώτων υλών και κάνει χρήση των πλέον εξελιγμένων μεθόδων ανάπτυξης υλικών. Τα προϊόντα της παρασκευάζονται στην Ελλάδα με γνώμονα την φιλικότητά τους προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ