16η Διεθνής Ειδική Έκθεση και Συνέδριο Ύδατος και Διαχείρισης Αποβλήτων

Στις 24-27.03.2015 θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο η 16η Διεθνής Ειδική Έκθεση και Συνέδριο Ύδατος και Διαχείρισης Αποβλήτων WΑSSER BERLIN INTERNATIONAL 2015.

 
Η WASSER BERLIN INTERNATIONAL λαμβάνει χώρα στο Βερολίνο κάθε δυο χρόνια. Κατά την περίοδο αυτή δημιουργείται σε ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά κέντρα της Γερμανίας ένα αυτόνομο φόρουμ, στο οποίο παρουσιάζεται ολοκληρωμένα η τεχνολογία ύδατος και διαχείρισης αποβλήτων. Έχουν προγραμματιστεί συνέδρια και παρουσιάσεις υψηλού επιπέδου, τα οποία αποτελούν σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες όλου του κόσμου.

Τα εκθέματα της WASSER BERLIN INTERNATIONAL είναι:
  • Ανεύρεση και επεξεργασία ύδατος, αξιοποίηση βρόχινου νερού
  • Δίκτυα διανομής ύδατος και εξαρτήματα υδροδοτικών αγωγών 
  • Υδραυλικά, αντλίες, ανυψωτικά συστήματα 
  • Τεχνολογία μέτρησης, ρύθμισης και χημικής ανάλυσης 
  • Προστασία υδάτων, υπόγειων υδάτων και εδάφους 
  • Πρώτες ύλες και βιομηχανικός εξοπλισμός 
  • Τεχνολογία επικοινωνίας και πληροφοριών 

Highlight της WASSER BERLIN INTERNATIONAL 2015 είναι ο νέος ειδικός τομέας FLOOD MANAGEMENT BERLIN με θέμα την πρόληψη και διαχείριση καταστροφών, αλλά και τα αντιπλημμυρικά έργα και τη συλλογή νερού (υδροτεχνική). Ο τομέας αυτός περιλαμβάνει και εξειδικευμένο Συνέδριο στο θέμα αυτό.

Η έκθεση θα παρουσιάσει, όπως κάθε φορά, τα παρακάτω:
  • WASsERLEBEN ειδική έκθεση για το κοινό με θέμα τη διαχείριση του νερού
  • No Dig Berlin – Συνέδριο και έκθεση για τεχνολογίες «χωρίς σκάψιμο» 
  • Schaustelle Wasser Berlin International - Οργανωμένα τουρ σε εργοτάξια του Βερολίνου για κατΆ ιδίαν γνωριμία με τις νέες τεχνολογίες ύδατος.
Στην τελευταία διοργάνωση συμμετείχαν 651 εκθέτες από 35 χώρες (από αυτούς 194 εκθέτες από χώρες εκτός Γερμανίας), οι οποίοι ενημέρωσαν με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, τους 31.000 εμπορικούς επισκέπτες (το 2011: 28.000 επισκέπτες). Αύξηση σημειώθηκε στους επισκέπτες από χώρες εκτός Γερμανίας και συγκεκριμένα από 25%, που ήταν το ποσοστό, έφτασε το 30%. Τέλος, στο Συνέδριο συμμετείχαν 633 επισκέπτες.

Στα πλαίσια της WASSER BERLIN, θα διεξαχθεί για τρίτη φορά στις 25-26 Μαρτίου 2015, το Βlue Planet Forum με θεματικό επίκεντρο «πράσινες πόλεις-μπλέ λύσεις». Η συμμετοχή στο φόρουμ είναι δωρεάν και απαιτείται δήλωση συμμετοχής.

Ιδιαίτερη προσφορά για τους εκθέτες και επισκέπτες: Kempinski Berlin Hotel, ESPLANADE & SANA σε πολύ ειδικές τιμές, περίπου 130¤ με πρωινό, καθώς επίσης φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια από την Lufthansa German Airlines. Διατίθεται Shuttle Bus από το αεροδρόμιο Tegel προς τα 3 ξενοδοχεία. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.wasser-berlin.de Για πληροφορίες συμμετοχής εκθετών, αλλά και για κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή προπώλησης και επιπλέον έκπτωση 10% για τα μέλη μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στην Αθήνα τηλ. 210 6419038, 210 6419000 και στη Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 327733. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ