Οι ποιοτικές υπηρεσίες έχουν ένα όνομα

Διαβάστηκε από 1200 αναγνώστες -

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών έργων και την εμπορία αντίστοιχου εξοπλισμού, η εταιρεία Yiamco αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι και το κτίριο.

 
Μάλιστα, η συνεχής έρευνα και η επιθυμία για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, την έκανε να επεκτείνει τους τομείς δραστηριότητάς της. Έτσι, τώρα εργάζεται και στη θέρμανση με συστήματα αντλιών θερμότητας υψηλής απόδοσης και μεγάλης εξοικονόμησης ενέργειας, στις ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού και εξαερισμού, στα φωτοβολταϊκά συστήματα παραγωγής (on grid) με το net-metering και αυτοκατανάλωσης (off grid), στην ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, αλλά και στη συντήρηση και ανακαίνιση ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων.

Από την ίδρυσή της, η εταιρεία είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της MITSUBISHI ELECTRIC, ενώ διαθέτει ευρεία γκάμα επιπλέον συνεργασιών, με επώνυμα προϊόντα που μπορούν να εγγυηθούν ποιότητα και οικονομία σε ένα όνομα . Η Yiamco έχει την απάντηση σε κάθε ανάγκη του καταναλωτή, με εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες προτάσεις για ένα άριστο αποτέλεσμα.


Ε. Π. ΓΙΑΜΟΥΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΕ
ΧΑΝΙΩΝ 1Α, ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
ΤΗΛ: 210-2284500
www.e-klimashop.gr
www.yiamco.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ