Σεμινάριο 25 ωρών “Διαχείριση και Παραγωγή Ενέργειας”

Διαβάστηκε από 1386 αναγνώστες -

Νέος σεμιναριακός κύκλος 25 ωρών με θέμα: "Energy Production and Management/Διαχείριση και Παραγωγή Ενέργειας" 16-19 & 23-24 Μαρτίου και 31 Μαρτίου-2 Απριλίου 2015.

 
Εξειδικεύσου επαγγελματικά στον περιζήτητο κλάδο των εναλλακτικών μορφών ενέργειας!

  • Προθεσμία εγγραφής: 12 Μαρτίου
  • Κόστος συμμετοχής: 300 ¤
ΣΤΟΧΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 
Οι σύγχρονες διεθνείς τάσεις της τεχνολογίας ευνοούν μια στροφή στην οικονομικότερη παραγωγή και διαχείριση της ενέργειας, και ειδικότερα τη στροφή στις εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Το πρόγραμμα του Σεμιναρίου έχει σχεδιαστεί με βάση την ζήτηση σε θέσεις εργασίας και καλύπτει όλα τα γνωστικά αντικείμενα, από τους τρόπους παραγωγής έως τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, ενώ αναφέρεται σε όλες τις μορφές ενέργειας (συμβατικές, αιολικής, ηλιακή, υδροηλεκτρική, γεωθερμία, βιομάζα, συμπαραγωγή). Οι συμμετέχοντες στο Σεμινάριο θα διδαχθούν στοιχεία υποδομής που αφορούν στο παραγωγικό σκέλος, τόσο των συμβατικών, όσο και των εναλλακτικών μορφών ενέργειας, στοιχεία των Οικονομικών της Ενέργειας, καθώς και στοιχεία περιβαλλοντικής τεχνολογίας και εκτίμησης επιπτώσεων. 

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ 
Το Σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν απόφοιτοι Λυκείου, ΙΕΚ, φοιτητές Πολυτεχνικών επιστημών, σχεδιαστές εγκαταστάσεων ενέργειας, τεχνικοί εγκαταστάσεων, καθώς και τεχνικοί πωλήσεων εγκαταστάσεων.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ 
Το προσφερόμενο πρόγραμμα έχει σαν στόχο τη συστηματική κατάρτιση των συμμετεχόντων στον τομέα της Παραγωγής και Διαχείρισης Ενέργειας.
Το πρόγραμμα προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στις θεματικές περιοχές:
  • Παραγωγή Ενέργειας - Σταθμοί και συστήματα ηλεκτροπαραγωγής - Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
  • Χρήσεις Ενέργειας - Ενέργεια στα κτήρια, ελαχιστοποίηση απωλειών, συστήματα διαχείρισης ενέργειας κλπ. - Ενέργεια και βιομηχανία (συμπαραγωγή, ανάκτηση θερμότητας κλπ) - Ενέργεια και περιβάλλον.
  • Εξοικονόμηση Ενέργειας - Βιοκλιματικός σχεδιασμός - Διαχείριση ενέργειας (αυτόματος έλεγχος, λογιστικές διαδικασίες).
  • Οικονομία και προγραμματισμός του ενεργειακού συστήματος. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, χορηγείται σε όλους τους συμμετέχοντες Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Μητροπολιτικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2), εγκεκριμένο και αδειοδοτημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων ΕΟΠΠΕΠ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ (ΕΩΣ 12/03)
Κα Μαριλένα Στασινοπούλου / Κα Κωνσταντίνα Παντούλια Τ: 210 6199891 E: [email protected] www.metropolitan.edu.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ