H Alumil google-άρει στο 111 Eighth Avenue της Ν. Υόρκης

Διαβάστηκε από 1382 αναγνώστες -

Η Alumil επιλέχθηκε από την Google ανάμεσα σε διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρίες για την ανακαίνιση των νέων της κτιριακών εγκαταστάσεων στην 111 8th Avenue της Νέας Υόρκης, συνολικής έκτασης 270,000m2.

 
Το R&D της Alumil σχεδίασε για τις ανάγκες του έργου το ένα από τα πλέον εξελιγμένα, υψηλής τεχνολογίας ανοιγόμενο σύστημα αλουμινίου με πολύ χαμηλό συντελεστή θερμοπερατότητας (Uw=1,2 W/m2K). Το σύστημα της Google σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις Αμερικανικές προδιαγραφές για window walls με έμφαση στις ιδιαίτερα στιβαρές κατασκευές καθώς και στα υψηλά επίπεδα υδατοστεγάνωσης και αεροδιαπερατότητας.

Χαρακτηριστικό του συστήματος αποτελεί τόσο η εξωτερική του σκίαση με ειδικά διαμορφωμένες περσίδες για τη συγκράτηση των πάγων, όσο και η χρήση ειδικών φίλτρων στα τζάμια που διαχέουν το φως του ήλιου στο εσωτερικό του κτιρίου αυξάνοντας τη φωτεινότητα του.

Η ανάθεση του συγκεκριμένου έργου επιβεβαιώνει ακόμη μία φορά την ανωτερότητα των συστημάτων της Alumil και την υψηλή τεχνογνωσία της εταιρίας αναφορικά με το σχεδιασμό προηγμένων συστημάτων αλουμινίου.

www.alumil.com

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ