Η Wilo πάει πέρα από τις αντλίες

Διαβάστηκε από 1316 αναγνώστες -

Στην 54η ISH, την παγκόσμια έκθεση για πολυτελή μπάνια, κτίρια και ενεργειακή τεχνολογία καθώς και για εφαρμογές κλιματισμού και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η Wilo SE επιβεβαίωσε τη φήμη της ως πρωτοπόρος ηγέτης του κλάδου.

 
Η Wilo παρουσίασε νέα προϊόντα και υπηρεσίες σε ένα περίπτερο 1.200 τ.μ. στην Αίθουσα 9.1, B/C/C 46, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία προσωπικών συναντήσεων με τους ανθρώπους της Wilo και ανταλλαγής γνώσεων με άλλους επαγγελματίες. Τα νέα προϊόντα και συστήματα παρουσιάστηκαν με διασκεδαστικό και ψηφιακό τρόπο.

Το μέλλον βρίσκεται στην ευφυή δικτύωση των συστημάτων

Η Wilo εξειδικεύεται σε κινητήρες και υδραυλικά μέρη υψηλής απόδοσης. Τώρα όμως η Wilo πάει πέρα από τις αντλίες και τα αντλητικά συστήματα και εργάζεται πάνω στην ευφυή δικτύωση των συστημάτων. Στην έκθεση ISH στη Φρανκφούρτη, η εταιρεία παρουσίασε την εμπειρία της σε εμπορικά ακίνητα και οικίες καθώς και σε ψηφιακά συστήματα, επιβεβαιώνοντας την πρωτοπορία της στον χώρο. Το motto που κυριαρχούσε στο περίπτερο τα λέει όλα: «Η Wilo πάει πέρα από τις αντλίες».

Επισκόπηση του κόσμου των συστημάτων της Wilo
Στον τομέα των εμπορικών ακινήτων η Wilo εστίασε στα συστήματα πυρόσβεσης και πόσιμου νερού και στα συστήματα πολλαπλών αντλιών υψηλής απόδοσης. Ανάμεσα σε άλλα προϊόντα παρουσίασε το σύστημα πυρόσβεσης Wilo-GEP Fire καθώς και ένα ολοκληρωμένο σύστημα πολλαπλών αντλιών για θέρμανση και ψύξη νερού.

Στον τομέα των οικιών η Wilo παρουσίασε πρωτότυπα του Wilo-Stratos PICO-SmartHome – του πρώτου κυκλοφορητή θέρμανσης που μπορεί να συνδεθεί σε ένα Smart Home server μέσω μιας διεπαφής EnOcean. H Wilo είναι ο πρώτος κατασκευαστής αντλιών που εμπλέκεται στον κόσμο των «έξυπνων σπιτιών». Ο κυκλοφορητής Wilo-Stratos PICO-SmartHome αποτελεί την αρχή μιας ολόκληρης σειράς προϊόντων δημιουργημένων για «έξυπνα σπίτια».

Εξαιρετική γκάμα ψηφιακών υπηρεσιών: WiloCare
Εκτός από το λογισμικό Wilo-Select 4 Online, την εφαρμογή Wilo Assistant και την τεχνολογία Building Information Modelling (BIM), τη λύση της Wilo για μελλοντικές μεθόδους σχεδιασμού κτιρίων, παρουσιάστηκε επίσης στην έκθεση η νέα υπηρεσία WiloCare, ένα ολοκληρωμένο πακέτο για τη λειτουργική αξιοπιστία των αντλιών και συστημάτων που θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο. Ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή, επιτηρεί και υποστηρίζει τις αντλίες, τις εγκαταστάσεις και τα συστήματα, ενώ διορθώνει τις βλάβες σε περιπτώσεις μηνυμάτων βλάβης ακόμα και πριν τεθούν τα συστήματα σε διακοπή λειτουργίας και συχνά προτού τις εντοπίσουν οι ίδιοι οι χειριστές. Η Wilo έχει επίσης δημιουργήσει μια νέα υπηρεσία για τους μελετητές στη Γερμανία, στην οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω τηλεφώνου, e-mail, τηλεδιάσκεψης ή chat. Έτσι όταν οι μελετητές χρειάζονται υποστήριξη ή συμβουλή, έχουν άμεση υποστήριξη.

Συναντήσεις με επαγγελματίες, αθλητικές δραστηριότητες
Το περίπτερο της Wilo στη έκθεση κάλυπτε 1200 τ.μ. και παρείχε πολλές ευκαιρίες ανταλλαγής απόψεων και γνώσεων με συνάδελφους επαγγελματίες καθώς και ευκαιρίες μέτρησης της αθλητικής επίδοσης των επισκεπτών. Όπως και στην προηγούμενη έκθεση πραγματοποιήθηκαν διασκεδαστικά δρώμενα κατά τη διάρκεια όλων των ημερών ενώ ο τοίχος των γκολ έδωσε στους επισκέπτες την ευκαιρία να ασκηθούν και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους.

www.facebook.com/WiloGroup
www.wilo.gr 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ