PRISMA-THERM: Προσφέρει 1% των ετήσιων εσόδων της στη UNICEF

Διαβάστηκε από 1126 αναγνώστες -

Η εταιρεία PRISMA-THERM συνεργάζεται με τη UNICEF συμβάλλοντας στην παγκόσμια προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο και ειδικά το αύριο των παιδιών.

 
Η PRISMA-THERM στον σχεδιασμό της έμπρακτης κοινωνικής υπευθυνότητάς της, ανακοινώνει επίσημα την συνεργασία της για το έτος 2015 με την UNICEF, έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας, συμβάλλοντας στην παγκόσμια προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο και ειδικά το αύριο των παιδιών.

Συγκεκριμένα η εταιρεία PRISMA-THERM θα προσφέρει το 1% από τα καθαρά έσοδα της ετησίως για τα προγράμματα της UNICEF προς όφελος των ευάλωτων παιδιών.

Σκοπός αυτής της συνεργασίας από την πλευρά της PRISMA-THERM είναι να αναδείξει τις ανθρωπιστικές αρετές, να προτείνει και να υλοποιήσει ευρηματικές λύσεις που θα οδηγήσουν σε συστηματικές εξελίξεις και κοινωνικές αλλαγές με κύριο γνώμονα, έτσι ώστε να βοηθήσει και να υποστηρίξει παιδιά από όλο τον κόσμο.

Η PRISMA-THERM καλεί όλους τους συνεργάτες και τους φίλους της εταιρείας  να γίνουν αρωγοί της προσπάθειας αυτής και να σταθούν δίπλα στα παιδιά που υποφέρουν για να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο.


PRISMA-THERM
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
Αγίου Μηνά 21, Ασπρόπυργος
Τ..: 210 5570250
www.prismatherm.com
www.prismatherm.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ