«Αειφόρος Τουρισμός και Ανάπτυξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση»

Διαβάστηκε από 1032 αναγνώστες -

Στην ημερίδα με θέμα «Αειφόρος Τουρισμός και Ανάπτυξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση» που πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη 26 Μαρτίου, θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Αναπληρωτής ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης.

 
Στην επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η Μονάδα Ευρωπαϊκού Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: «Αειφόρος Τουρισμός και Ανάπτυξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση», θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Αναπληρωτής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης.

Η Ημερίδα, πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη, 26 Μαρτίου, στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Αμαλίας 8, Σύνταγμα) από τις 4μ.μ. έως τις 7μ.μ.

Χαιρετισμό θα απευθύνει επίσης ο Πρόεδρος Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας Jean Monnet καθηγητής Γιάννης Βαληνάκης.

Εισηγητές θα είναι: ο καθηγητής Δημήτριος Μπούχαλης από το Bournemouth University, ο γενικός γραμματέας ΣΕΤΕ, Γιώργος Βερνίκος, ο καθηγητής Αλέξης Παπαθανάσης από το Bremerhaven University of Applied Sciences, ο δημοσιογράφος - βουλευτής «Το Ποτάμι», Γιώργος Αμυράς, ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), Γεώργιος Τσακίρης, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης, Λεωνίδας Κόλλας, και η επικεφαλής του τομέα περιβαλλοντικής πολιτικής, WWF Ελλάς Θεοδότα Νάντσου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ