Η LG στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων

Το τμήμα Επαγγελματικών Λύσεων της LG έδωσε το δυναμικό παρόν στην 45η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αθηνών-Αττικής & Αργοσαρωνικού που πραγματοποιήθηκε στο Hilton Athens

 
H LG Electronics Hellas (LG) και το τμήμα LG Business Solutions υποστήριξαν την 45η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής & Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ), που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 2 Απριλίου στο Ξενοδοχείο "Hilton Athens". Στη συνέλευση παρευρέθηκαν πολιτειακοί, θεσμικοί, τοπικοί, κλαδικοί, τουριστικοί και επιχειρηματικοί φορείς της χώρας, ενώ ομιλητές ήταν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΕΞΑΑΑ κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, ο Τομεάρχης Τουρισμού Ν. Δ. κ. Μάνος Κόνσολας, η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κα Ερμίνα Κυπριανίδου και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, παρουσιάστηκαν τα στοιχεία κίνησης και απόδοσης των Ξενοδοχείων της Αθήνας κατά το 2014, αλλά και η «Έρευνα Ικανοποίησης των επισκεπτών της Αθήνας», η οποία συμπλήρωσε 10 χρόνια συνεχούς και συνεπούς διεξαγωγής της. Βάσει των στοιχείων της φετινής έρευνας, η σχέση τιμής/ποιότητας για τα ξενοδοχεία βελτιώθηκε σημαντικά μετά από την απότομη μείωση τη διετία 2007-2008 και δυνατά σημεία της Αθήνας παραμένουν ο Πολιτισμός, η διασκέδαση και η συμπεριφορά των κατοίκων.

Η LG Electronics Hellas και το τμήμα LG Business Solutions στηρίζοντας έμπρακτα την ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης, προσέφεραν εξειδικευμένα επαγγελματικά προϊόντα, και συγκεκριμένα τηλεοράσεις LG LED Digital Signage, για την καλύτερη προβολή πληροφοριακού και ενημερωτικού υλικού κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο κ. Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η συμβολή των εταιρειών στη τουριστική οικονομία της χώρας είναι πολύ σημαντική και η LG στηρίζει τους οργανισμούς που αποσκοπούν στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού. Οι συνεχείς συνεργασίες μας με τουριστικές επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα ενισχύουν την εμπειρία μας και μας βοηθούν ταυτόχρονα να κατανοήσουμε τις πολλαπλές ανάγκες των επαγγελματιών και να ανταποκρινόμαστε ολοένα και πιο αποτελεσματικά στα ζητούμενά τους».

Η LG επενδύει σημαντικούς πόρους στην Έρευνα και την Ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για επαγγελματικούς χώρους υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών, οι οποίες διακρίνονται για την τεχνολογική υπεροχή, την ποιότητα, την αντοχή και την απόδοσή τους. Με ηγετική θέση στον κλάδο του τουρισμού, η LG έχει ολοκληρώσει πληθώρα πετυχημένων συνεργασιών τόσο με τοπικές τουριστικές μονάδες, όσο και με διεθνείς, επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία, την τεχνογνωσία και το υψηλό επίπεδο των λύσεων και των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της. 

www.lg.com/gr/b2b 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ