Ενέργεια από ΑΠΕ με υψηλή τεχνολογία και με σωστή τιμή!

Διαβάστηκε από 1672 αναγνώστες -

Η εταιρεία «Ηλιάδα Ενεργειακή» παρουσιάζει τις προτάσεις της για απόλυτη οικονομία στη θέρμανση, το ηλεκτρικό ρεύμα και το ζεστό νερό χρήσης.

 
Η εταιρεία Heliada Energy Co είναι στον χώρο των κατασκευών από το 1995 με έργα κατασκευών ευρέως φάσματος σε όλη την Ευρώπη, ενώ ασχολείται και με Ενεργειακά Έργα και Ανανεώσιμες πάνω από έξι χρόνια, αποκτώντας σημαντική εμπειρία από εγκαταστάσεις σε όλη τη Ελλάδα. Οι συνεργάτες μας έχουν διατελέσει σύμβουλοι μηχανικοί της γερμανικής Wurth Solar με εξαιρετικά αποτελέσματα στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών από το 2008. Στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, σε συνεργασία με τους πλέον έμπειρους τεχνικούς, παρέχονται υπηρεσίες μελέτης, εγκατάστασης και συντήρησης των έργων. Επίσης παρέχονται και συμβουλευτικές υπηρεσίες για ΑΠΕ, ενώ ειδικότητα της εταιρείας είναι η εφαρμογή τεχνολογιών ανανεώσιμων πηγών για τον οικιακό και βιομηχανικό τομέα. Η Ηλιάδα Ενεργειακή αντιπροσωπεύει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ενέργειας στην Ευρώπη, την Kloben, η οποία κατασκευάζει αντλίες θερμότητας, συστήματα ηλιοθερμίας, φωτοβολταϊκά πλαίσια και μετατροπείς ισχύος (Inverters) για αυτόνομα συστήματα στα δύο εργοστάσια που διαθέτει στην Ιταλία. Επιπλέον διαθέτει πατενταρισμένο σύστημα solar cooling που είναι ήδη εγκατεστημένο σε δημόσια κτίρια στην Ιταλία (Βατικανό) αλλά και σε νοσοκομεία σε Ευρώπη και Αφρική. Επιπλέον, αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα δύο από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα (ίδρυση το 1958) εργοστάσια στην Κίνα (Yieldhouse, Suntech New Energy) και εισάγει ένα από τα καλύτερα και πιο εξειδικευμένα συστήματα Αντλιών Θερμότητας στην Ευρώπη με μοναδικά πλεονεκτήματα. Με ένα ευρύ φάσμα αντλιών θερμότητας που δύσκολα συναντάται στην ελληνική αγορά από άλλη εταιρεία (εύρος από 12 έως 350 KW ), με δυνατότητα λειτουργίας σε εξωτερική θερμοκρασία ως και – 15οC και με υψηλές θερμοκρασίες νερού στους 75 και 80οC στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Η εταιρεία προτείνει μια συμφέρουσα επένδυση σε οικονομική θέρμανση!

Λύσεις θέρμανσης και φωτοβολταϊκών
Αντλίες Θερμότητας
Οι αντλίες θερμότητας προσφέρουν τον ενεργειακά αποδοτικότερο τρόπο για την παροχή θέρμανσης και ψύξης σε πολλές εφαρμογές, καθώς χρησιμοποιούν ανανεώσιμες πηγές θερμότητας από το περιβάλλον, όπως ο αέρας και το νερό. Οι αντλίες θερμότητας της Heliada Energy Co είναι κατασκευασμένες με αμερικάνικες προδιαγραφές και εξαρτήματα από τα καλύτερα εργοστάσια στον κόσμο όπως η Copeland της Emerson USA και η Danfoss Δανίας. Είναι από τα πιο σύγχρονα κι εξελιγμένα τεχνολογικά σύστημα θέρμανσης και έχουν όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις όπως για παράδειγμα CE, ISO και TÜV. Το εργοστάσιο κατασκευής έχει δεκαετίες εμπειρίας στην κατασκευή αντλιών και εξαρτημάτων υψηλής τεχνολογίας, με πολλές εγκαταστάσεις στην Ευρώπη και με υλικά σχεδιασμένα και εξελιγμένα στις ΗΠΑ, τα οποία προσδίδουν απαράμιλλη ποιότητα. Χωρίς επεμβάσεις στο χώρο και με σχεδόν μηδενική συντήρηση έχετε τις εγγυήσεις για τα πιο εξελιγμένα συστήματα που εγκαθίστανται σε όλα τα σπίτια παγκοσμίως με σύντομη απόσβεση της επένδυσης λόγω της οικονομίας που επιτυγχάνεται κατά τη λειτουργία τους. 
  • Αντλίες θερμότητας Υψηλών Θερμοκρασιών 75 και 80ο
Τα εργοστάσια που κατασκευάζουν τις αντλίες είναι η Sunchi New Energy & Yieldhouse των οποίων η Ηλιάδα είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα (για Ψύξη/Θέρμανση εσωτερικών χώρων και πισίνες). Είναι από τους καλύτερους και παλαιότερους κατασκευαστές αντλιών θερμότητας παγκοσμίως, με βασικά πλεονεκτήματα την αξιοπιστία, τη σωστή τιμή και τα μηχανήματα ευρέως φάσματος εφαρμογών.
  • Αντλίες θερμότητας Χαμηλών Θερμοκρασιών 55ο
Κατασκευασμένες από την Kloben με τα υψηλότερα στάνταρ και τις πιο αυστηρές προδιαγραφές για Ψύξη/Θέρμανση. Τεχνολογία Made in Italy με σωστές τιμές και αξιοπιστία.
  • Θερμοσίφωνο με αντλία θερμότητας Solar Fresh. 
Θα δώσει στα εστιατόρια, και όπου αλλού χρειάζεται, ανακούφιση στο μεγάλο λειτουργικό τους έξοδο, που δεν είναι άλλο από το ζεστό νερό. Όπως είναι γνωστό, οι αντλίες θερμότητας είναι ο οικονομικότερος τρόπος θέρμανσης νερού σήμερα, ως 400% απόδοση, βάσει μελέτης του Μετσόβιου Πολυτεχνείου). Με το συγκεκριμένο το σύστημα, παρέχεται 70% οικονομία στο ζεστό νερό χρήσης και απόσβεση σε 2 χρόνια.
  • Μπόϊλερ και Δοχεία αδρανείας 
Της εταιρίας Kloben made in Italy με 10 χρόνια εγγύηση. 

Ηλιακά & Φωτοβολταϊκά
  • Σωλήνες κενού 
Οι σωλήνες κενού είναι νέας τεχνολογίας από την Kloben (το μεγαλύτερο εργοστάσιο στην Ευρώπη σε αυτό τον τομέα και διαθέτει 2 εργοστάσια παραγωγής στην Ιταλία). Οι ηλιακοί συλλέκτες της Kloben μετρημένοι σε τέστ έχουν παραγωγή 733 Kwh / M2 το χρόνο που είναι από 20-50% σε σχέση με άλλες εταιρείας παρόμοιας τεχνολογίας!Εγκαταστάσεις υπάρχουν Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία και Αφρική. 

  • Φωτοβολταϊκά και Υβριδικά Inverter 
H εταιρία μας ειδικά για αυτοπαραγωγή ρεύματος διαθέτει Φωτοβολταϊκά πλαίσια Made in Europe με κύρια χαρακτηριστικά την ποιότητα και τις υψηλές αποδόσεις. Επιπλέον εκτός από κλασικά inverter δικτύου διαθέτουμε υβριδικά inverter τελευταίας γενιάς που έχουν τη δυνατότητα να δίνουν και στο δίκτυο αλλά και σε καταναλώσεις σε φορτία. Οι ρυθμίσεις είναι απλές και αγοράζοντας ένα μηχάνημα μπορείτε να έχετε διπλή λειτουργία.

www.heliadaenergy.com

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ