LG Business Solutions και όχι μόνο, για ζεστό νερό, θέρμανση και κλιματισμό

Διαβάστηκε από 1077 αναγνώστες -

Η LG Electronics Hellas και το εξειδικευμένο τμήμα LG Business Solutions προσφέρουν λύσεις υψηλής ενεργειακής απόδοσης με πολλές και διαφορετικές δυνατότητες, ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν υψηλή αισθητική, εργονομία και γρήγορο χρόνο απόσβεσης της επένδυσης.

 
Τα σύγχρονα κτίρια καταναλώνουν πάνω από το 50% της ενέργειας που χρειάζονται για την ψύξη και τη θέρμανση των χώρων, καθώς και την παραγωγή ζεστού νερού. Συνεπώς, οι ενεργειακά αποδοτικές λύσεις προσφέρουν μοναδικά προνόμια για επαγγελματίες αλλά και κατασκευαστές, συμβάλλοντας σημαντικά στην εξοικονόμηση του κόστους τόσο της επένδυσης όσο και της λειτουργίας. Η επιλογή συστημάτων HVAC γίνεται συνεπώς με κριτήρια την εξοικονόμηση ενέργειας, την ευκολία στην εγκατάσταση, τη συντήρηση, τον έλεγχο και τη διαχείρισή τους, αλλά και την αρμονική ενσωμάτωσή τους στην αρχιτεκτονική του εκάστοτε κτιρίου.

Η πολυετής εμπειρία στον τομέα του κεντρικού κλιματισμού και οι σημαντικές συνεργασίες ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθιστούν την LG Electronics και το τμήμα Business Solutions τον ιδανικό συνεργάτη για την παροχή ολοκληρωμένων σύγχρονων λύσεων που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες κάθε είδους κτιριακής εγκατάστασης, ανεξάρτητα από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα της.

Καινοτόμα συστήματα HVAC
Τα συστήματα HVAC της LG περιλαμβάνουν μία πλήρη και πιστοποιημένη κατά “Eurovent’’ ενεργειακά αποδοτική γκάμα συστημάτων οικιακού και επαγγελματικού κλιματισμού, αποτελούμενη από ημικεντρικά συστήματα κλιματισμού και κλιματιστικών τύπου Multi, αντλίες θερμότητας για κλιματισμό, θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού, έως πολυζωνικά VRF συστήματα κλιματισμού LG MULTI V IV και συστήματα εξαερισμού. Συγκεκριμένα, τα συστήματα LG Multi V αποτελούν από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες μονάδες της αγοράς προσφέροντας μεγάλη γκάμα επιλογών ανάλογα με το σχεδιασμό του κεντρικού συστήματος κλιματισμού με μοντέλα ανάκτησης θερμότητας ή υδρόψυκτων/αερόψυκτων συστημάτων. Επιπλέον, διαθέτουν και μία σειρά από αποκλειστικές τεχνολογίες, όπως: 
  • Έξυπνη επιστροφή λαδιού(Smart Oil Return), 
  • Λειτουργία HiPORTM (High Pressure Oil Return),
  • Έλεγχος ενεργής ποσότητας ψυκτικού μέσου (Active Refrigerant Control), 
  • Μεταβλητή διαδρομή ψυκτικού μέσου (Variable Heat Exchange Path). 
Οι υψηλές αποδόσεις προσφέρουν εξοικονόμηση
Σύμφωνα με την πιστοποίηση της "Eurovent", η LG προσφέρει αυτή τη στιγμή τα πιο αποδοτικά προϊόντα VRF στην αγορά, στην κατηγορία 14 & 16 ΗΡ , ενώ ο υψηλότατος εποχιακός συντελεστής απόδοσης έως 7,9 (ESEER), ο πιστοποιημένος κατά Eurovent δείκτης ενεργειακής απόδοσης έως 4.83 (EER) και ο συντελεστής απόδοσης έως 5.32 (COP) εξασφαλίζουν την μέγιστη ενεργειακή αποδοτικότητα και εξοικονόμηση του κόστους λειτουργίας.

Τέλος, η δυνατότητα σύνδεσης έως και 64 εσωτερικών μονάδων υψηλής απόδοσης και χαμηλού θορύβου, τις καθιστά ιδανική επιλογή για επαγγελματικούς χώρους, όπως εστιατόρια, ξενοδοχειακές μονάδες, συνεδριακά κέντρα, χώρους πολιτιστικών εκδηλώσεων συνδυάζοντας υψηλή απόδοση ενέργειας και κομψό σχεδιασμό.

Θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης
Σχετικά με τη θέρμανση και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, η LG διαθέτει μία μεγάλη γκάμα Αντλιών Θερμότητας για την κάλυψη οποιασδήποτε κτιριακής ανάγκης οικιακού ή επαγγελματικού χώρου. 

Οι αντλίες θερμότητας της LG Therma V περιλαμβάνουν μονάδες Υψηλών ή Μεσαίων Θερμοκρασιών Split και Μεσαίων Θερμοκρασιών Monobloc, ενώ αποτελούν ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης που προσφέρουν ταυτόχρονα μεγάλη ενεργειακή απόδοση. Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα απ ευθείας τροφοδότησης ενδοδαπέδιων συστημάτων θέρμανσης και καλοριφέρ για εξοικονόμηση ενέργειας έως 80%. 

Οι εφαρμογές αντλιών θέρμανσης Therma V αποτελούν τις πιο οικονομικές και αποδοτικές λύσεις θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού (παραγωγή νερού 80 °C/55 °C) με χρήση ηλεκτρικής και ανανεώσιμης ενέργειας. 

Τέλος, οι μονάδες LG Hydrokit Υψηλών Θερμοκρασιών 14 ~ 32 kw, σε συνδυασμό με τις VRF εξωτερικές μονάδες κλιματισμού Μulti V IV αποτελούν την ιδανική ξενοδοχειακή λύση για ενεργειακά αποδοτική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, εξασφαλίζοντας έως και 80% εξοικονόμηση ενέργειας. 

www.lg.com/gr/b2b

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ