Αρχίζει το ματς... για το 6ο Τουρνουά 5x5 Αίολος

H Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ) με χαρά αναγγέλλει την έναρξη του 6ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5x5, το οποίο οργανώνεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού, για 9η φορά, της Παγκόσμιας Ημέρας του Ανέμου 15 Ιουνίου.

 
Στο τουρνουά συμμετέχουν 15 ομάδες σε 2 ομίλους και το εναρκτήριο λάκτισμα του τουρνουά θα δοθεί στις 7:30 στις εγκαταστάσεις του Paradise Park (www.paradisepark.gr) στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Στο πρώτο παιχνίδι, η πρωταθλήτρια (δύο συνεχόμενες φορές) ομάδα της ΕΝΤΕΚΑ θα ξεκινήσει την υπεράσπιση του τίτλου της, απέναντι στη (συγκριτικά) νεοφώτιστη αλλά ισχυρή και φιλόδοξη ομάδα της ΑΒΒ. Η αναμέτρηση αναμένεται συγκλονιστική.
Το τουρνουά προμηνύεται συναρπαστικό με τους αγώνες της τελικής φάσης να διεξάγονται την εβδομάδα 8 Ιουνίου και τον μεγάλο τελικό την Κυριακή 14 Ιουνίου, παραμονές της Παγκόσμιας Ημέρας του Ανέμου.
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Στο τουρνουά συμμετέχουν οι κατωτέρω 15 ομάδες, σε 2 ομίλους (με αλφαβητική σειρά):
A.B.B.
BENER
EDF EN HELLAS
ENEL GREEN POWER
ENERCON 
ENTEKA
EREN
EUNICE
FACETS
JASPER
PHOTOVOLTAIC
RAYCAP
ROKAS
SIEMENS
TERNA

Λεπτομέρειες για τους αγώνες, τα αποτελέσματα, τους σκόρερ και κάθε άλλη συγκλονιστική λεπτομέρεια στο
www.eletaen.gr και https://www.facebook.com/globalwindday13hellas

Παγκόσμια Ημέρα του Ανέμου 
Η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ) για 9η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Ανέμου 15 Ιουνίου 2015.  Οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα του Ανέμου 15 Ιουνίου 2014 πραγματοποιούνται σε όλον τον πλανήτη υπό την αιγίδα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Αιολικής Ενέργειας GWEC, μέλος του οποίου είναι από φέτος και η ΕΛΕΤΑΕΝ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας EWEA, εθνικός εκπρόσωπος της οποίας είναι η ΕΛΕΤΑΕΝ. 

Η Παγκόσμια Ημέρα του Ανέμου αποσκοπεί στην εξοικείωση του κοινού με την τεχνολογία της Αιολικής Ενέργειας και των Ανεμογεννητριών και στην ενημέρωσή του για τα οφέλη της αιολικής ενέργειας και των ΑΠΕ γενικότερα, που προσφέρουν μια βιώσιμη ενεργειακή λύση παράγοντας ενέργεια η οποία είναι Καθαρή, Ασφαλής, Φθηνή, Ανεξάντλητη, Εγχώρια και συμβάλλει στην Ενεργειακή Ανεξαρτησία, στην Εθνική Οικονομία, στην Προστασία του Περιβάλλοντος και στην αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής.

www.eletaen.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ