Wilo-HiSewlift

Wilo-HiDrainlift

Έξυπνες λύσεις από τη Wilo: Τοποθέτηση, σύνδεση και είστε έτοιμοι!

Διαβάστηκε από 1146 αναγνώστες -

Έξυπνες λύσεις, έτοιμες για σύνδεση. Με έως και τρεις επιπλέον συνδέσεις, η Wilo-HiDrainlift και η Wilo-HiSewlift προσφέρουν μεγάλη ευελιξία κατά την υδραυλική τοποθέτηση, εξασφαλίζοντας αυτόματη αποστράγγιση και διάθεση λυμάτων.

 
Προσφέρουν τη μέγιστη αποδοτικότητα ενώ παραμένουν πολύ οικονομικές παρά την μεγάλη ισχύ τους. Με αυτόν τον τρόπο έχετε τον τέλειο συνδυασμό κάθε φορά.

Υψηλή άνεση χρήστη που παραμένει οικονομικά προσιτή
Αυτές οι λύσεις για την απομάκρυνση ακαθάρτων υδάτων και λυμάτων στα νοικοκυριά, έχουν συμπαγή σχεδιασμό και επιτρέπουν την εύκολη τοποθέτηση τους σε μικρό χώρο ενώ διαθέτουν πολλές επιλογές υδραυλικής σύνδεσης. Η άνεση του χρήστη αυξάνεται χάρη στην άοσμη λειτουργία που προσφέρει το ενσωματωμένο φίλτρο ενεργού άνθρακα. Σε όλα τα μοντέλα η κατανάλωση ρεύματος παραμένει ιδιαίτερα χαμηλή παρά την υψηλή ισχύ των συστημάτων. Με τη μέθοδο «Ready-to-plug», αυτά τα συστήματα ανύψωσης λυμάτων μπορούν να τεθούν πολύ γρήγορα σε λειτουργία.

Σεμνά και διακριτικά αλλά ταυτόχρονα με μεγάλη ισχύ σε όλους τους τομείς
Το σύστημα Wilo-HiDrainlift σχεδιάστηκε για την αποχέτευση ακαθάρτων υδάτων από ντους και νιπτήρες. Είναι συμβατό με το πρότυπο EN 12050-2 καθώς και με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα για ηλεκτρική ασφάλεια και ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα.

Τα μοντέλα της σειράς Wilo-HiSewlift ενδείκνυνται για την τέλεια διάθεση λυμάτων από τουαλέτες με οριζόντια απορροή καθώς και για την απομάκρυνση ακάθαρτων υδάτων από ντους, νιπτήρες ή μπιντέδες, ανάλογα με τον τύπο.

Το σύστημα είναι συμβατό με το πρότυπο EN 12050-3 καθώς και με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα για ηλεκτρική ασφάλεια και ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα.

Τα συγκροτήματα ανύψωσης λυμάτων παρουσιάστηκαν το διάστημα 10 – 14 Μαρτίου 2015 στη διεθνή έκθεση ISH για μπάνια, για συστήματα κτιρίων, ενέργειας και κλιματισμού καθώς και για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

www.wilo.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ