Δέσμευση για κοινοτική στήριξη ενεργειακών επενδύσεων

Θέματα Ενέργειας και Περιβάλλοντος, στο επίκεντρο της συνάντησης του Υπουργού ΠΑΠΕΝ, Παναγιώτη Λαφαζάνη και του Υπ. Αναπλ. Γιάννη Τσιρώνη, με την Επίτροπο για την Περιφερειακή Πολιτική, Corina Creţu.

 
Έτοιμη να ανταποκριθεί σε πολύ συγκεκριμένα αιτήματα, που θα υποβάλουν οι ελληνικές αρχές, για την κοινοτική στήριξη ενεργειακών επενδύσεων, δήλωσε η κοινοτική Επίτροπος, αρμόδια για την Περιφερειακή Πολιτική, Κορίνα Κρέτσου, στη συνάντησή της με τον υπουργό ΠΑΠΕΝ, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Στο επίκεντρο των συνομιλιών βρέθηκαν ζητήματα Ενέργειας και Περιβάλλοντος, ενόψει και της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020.

Η Επίτροπος, ευχήθηκε να επιτύχει η προσπάθεια να ανακάμψει η Ελλάδα και να εισέλθει σε πορεία ανάπτυξης, ώστε να δημιουργηθούν νέες προοπτικές και θέσεις εργασίας στη χώρα.

«Αυτή τη στιγμή αναπτύσσονται στην Ελλάδα πολλά νέα έργα στον τομέα της ενέργειας και φιλοδοξούμε ότι οι ενεργειακές επενδύσεις θα αποτελέσουν έναν ουσιαστικό μοχλό για να ξεφύγουμε από την οικονομική κρίση», δήλωσε ο υπουργός

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ