Nέα ολοκληρωμένη λύση HVAC με αυξημένη αντοχή στη διάβρωση

Διαβάστηκε από 1030 αναγνώστες -

Η νέα σειρά κεντρικού κλιματισμού χάρη στον προηγμένο εναλλάκτη "LG Ocean Black Fin" και την ειδική επικάλυψη "Dual Protection", προσφέρει ισχυρές επιδόσεις και αξιοπιστία, ακόμη και σε ακραίες τροπικές καιρικές συνθήκες και παραθαλάσσιες περιοχές

 
Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά συστημάτων κλιματισμού LG MULTI V IV Corrosion Resistance, με αυξημένη αντοχή ενάντια στη διάβρωση, η οποία αποτελεί την ιδανική λύση για χρήση σε παραθαλάσσιες περιοχές. Βασισμένα στη σειρά LG MULTI V IV Variable Refrigerant Flow (VRF), τα νέα αυτά συστήματα συνεχίζουν την επιτυχία των προκατόχων τους, καθώς διαθέτουν όλες τις τεχνολογικές δυνατότητες της προηγούμενης γενιάς και παράλληλα ενσωματώνουν ένα μεγάλο αριθμό προηγμένων τεχνολογιών της LG που τα κάνει πολύ πιο ανθεκτικά στις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Συγκεκριμένα, η σειρά LG MULTI V IV Corrosion Resistance χρησιμοποιεί τον προηγμένο εναλλάκτη θερμότητας "LG Ocean Black Fin", καθώς και την ειδική επικάλυψη ΅Dual ProtectionΆ που βελτιώνει εντυπωσιακά την αντοχή των εξωτερικών μονάδων σε διαβρωτικά περιβάλλοντα. Χάρη σε αυτές τις τεχνολογίες, η σειρά LG MULTI V IV Corrosion Resistance αποτελεί την ιδανική λύση για εγκαταστάσεις κοντά σε παραθαλάσσιες περιοχές, όπου η ατμόσφαιρα εμφανίζει αυξημένα ποσοστά χλωριούχου νατρίου, υπερβολική υγρασία και διάφορα άλλα στοιχεία που μεταφέρονται μέσω ισχυρών ανέμων από τη θάλασσα και μπορούν να προκαλέσουν οξείδωση, ενώ παράλληλα υπάρχει και αυξημένη έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία UV. Όντας πλήρως προστατευμένα από όλους αυτούς τους παράγοντες που επιταχύνουν την οξείδωση, τα συστήματα LG MULTI V IV Corrosion Resistance συνεχίζουν την εξαιρετική παράδοση της οικογένειας LG MULTI V IV και στον τομέα της ενεργειακής αποδοτικότητας.

Η σειρά LG MULTI V IV αξιοποιεί κορυφαίες τεχνολογίες, προκειμένου να προσφέρει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις στους χρήστες, οι οποίες τους βοηθούν να μειώσουν σημαντικά το συνολικό κόστος λειτουργίας. Για παράδειγμα, τα προϊόντα της σειράς διατηρούν την υψηλή ενεργειακή απόδοση της σειράς MULTI V IV, αποτρέποντας έτσι την αύξηση του κόστους της ενέργειας, ενώ παράλληλα, λόγω της αυξημένης αντοχής, ελαχιστοποιούνται τα κόστη συντήρησης και οι δαπάνες για επισκευές. Επίσης, χάρη στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, μειώνεται και το κόστος αντικατάστασης.

Ο εναλλάκτης Ocean Black Fin έχει αναπτυχθεί από τους μηχανικούς του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) της LG, με στόχο να συνδυάζει την άριστη θερμική απόδοση με την υψηλή αντοχή στη διάβρωση, τόσο σε λειτουργία ψύξης, όσο και σε θέρμανσης. Η ειδική επικάλυψη Dual Protection, με διπλή επίστρωση στις εσωτερικές, αλλά και στις εξωτερικές επιφάνειες της μονάδας, παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας σε κάθε βασικό εξάρτημα του συστήματος.

Επιπρόσθετα, η αντοχή στη διάβρωση έχει πιστοποιηθεί από τον υψηλού κύρους ανεξάρτητο επιστημονικό Οργανισμό ασφαλείας UL. Σύμφωνα με τον UL, τα βασικά εξαρτήματα των συστημάτων LG Corrosion Resistance μπορούν να αντέξουν μέχρι και 27 χρόνια, όπως επιβεβαιώνεται και από τις σχετικές δοκιμές εξομοίωσης χρονικής επιτάχυνσης (accelerated life test). Ο βαθμός προστασίας που πιστοποιημένα προσφέρουν τα συγκεκριμένα προϊόντα, διασφαλίζουν την καλή τους λειτουργία για ένα εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τέλος, στη μεγάλη διάρκεια ζωής των μονάδων LG MULTI V IV Corrosion Resistance συμβάλλει και η αποτελεσματική προστασία που προσφέρει η ειδική επικάλυψη Dual Protection. Συνήθως, οι αντιδιαβρωτικές βαφές ή επικαλύψεις εφαρμόζονται στο έτοιμο προϊόν, όμως η LG άλλαξε εντελώς τον τρόπο παραγωγής, περνώντας κάθε ξεχωριστό εξάρτημα με την ειδική προστατευτική επικάλυψη πριν το στάδιο της τελικής συναρμολόγησης.

«Η παρουσίαση της εξαιρετικής σειράς LG MULTI V IV Corrosion Resistance στην παγκόσμια αγορά μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους», δήλωσε ο κ. Jae Sung Lee, Πρόεδρος της LG System Air Conditioning Business Unit. «Ο εναλλάκτης LG Ocean Black Fin Heat Exchanger αποτελεί προϊόν μακροχρόνιας έρευνας και ανάπτυξης από την πλευρά των μηχανικών της LG και μας βοηθά να δώσουμε στα προϊόντα LG MULTI V IV Corrosion Resistance χαρακτηριστικά εξαιρετικής αντοχής, ακόμη και με την εφαρμογή τους σε παραθαλάσσιες περιοχές».

www.lg.com/gr/b2b 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ