Υποβρύχιες αντλίες Wilo-Sub για αδιάλειπτη λειτουργία

Διαβάστηκε από 1461 αναγνώστες -

Η λύση για αδιάλειπτη λειτουργία κατά την άντληση ανεπεξέργαστου νερού, που προσφέρεται χάρη στην επαρκή παροχή, έρχεται από τη Wilo για να καλύψει τις ανάγκες σας.

 
Αδιάλειπτη λειτουργία χάρη στην επαρκή παροχή, μεγαλύτερη ευελιξία χάρη στην δυνατότητα κατακόρυφης και οριζόντιας τοποθέτησης και μεγάλη διάρκεια ζωής χάρη στη χρήση υλικών ανθεκτικών στη διάβρωση για όλα τα μέρη που έρχονται σε επαφή με το υγρό – οι υποβρύχιες αντλίες Wilo-Sub εξασφαλίζουν όλα τα παραπάνω, αποτελώντας την ιδανική λύση για τις ανάγκες σας.

Wilo-Sub TWU 3 HS-ECP: Η «γρήγορη» αντλία για σταθερή παροχή
Η έκδοση Highspeed με εξωτερικό μετατροπέα συχνότητας μαζί με ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου καθώς και πολλές λειτουργίες επιτήρησης και προστασίας αποτελεί υπόδειγμα αξιόπιστης λειτουργίας. Η εγκατάσταση γίνεται πολύ εύκολα χάρη στον ενσωματωμένο ελεγκτή πίεσης στο μετατροπέα συχνότητας που εξαλείφει την ανάγκη πρόσθετων αισθητήρων. Η παροχή είναι ελεγχόμενη και εξαιρετικά αξιόπιστη χάρη στις ρυθμιζόμενες στροφές κινητήρα μέχρι 8.400 r.p.m. ανάλογα με τις ανάγκες. Λόγω της μικρής διαμέτρου τριών ιντσών και του συνολικού μικρού όγκου της, η αντλία Sub TWU 3 High Speed μειώνει σημαντικά το κόστος επένδυσης και λειτουργίας.

Wilo-Sub TWU 3 HS-I – Η «γρήγορη», εξασφαλίζει απόδοση σε εφαρμογές υψηλής…..
Η τριών ιντσών υποβρύχια αντλία Wilo-Sub TWU 3 HS-I, ενδείκνυται για την τροφοδοσία σημείων υδροληψίας με υψηλή παροχή. Η έκδοση Highspeed με εσωτερικό μετατροπέα συχνότητας και πολλές λειτουργίες επιτήρησης και προστασίας, παρέχει ιδιαίτερα υψηλή παροχή χάρη στις σταθερές στροφές των 8.400 r.p.m. Και αυτή η έκδοση εξασφαλίζει χαμηλό κόστος επένδυσης και λειτουργίας χάρη στο μικρό της μέγεθος.

Wilo-Sub TWU 4 GT – Η αντλία «μεγάλης αντοχής» αποτελεί την αποτελεσματική λύση για γεωθερμικές εφαρμογές
Αυτή η υποβρύχια αντλία είναι ειδικά σχεδιασμένη για γεωθερμικές εφαρμογές. Χάρη στον υψηλό ετήσιο συντελεστή απόδοσης (APF), αυξάνει την αποδοτικότητα του συστήματος και μειώνει τα λειτουργικά κόστη χάρη στα βελτιστοποιημένα υδραυλικά μέρη και στους αποδοτικούς κινητήρες. Με πλωτές πτερωτές και ενσωματωμένη βαλβίδα αντεπιστροφής, εγγυάται υψηλή λειτουργική αξιοπιστία. Η έκδοση «Quick-Connect» είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους εγκαταστάτες αφού επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη προσαρμογή του standard καλωδίου κινητήρα στο απαραίτητο μήκος που απαιτείται στην εγκατάσταση.

www.wilo.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ