Ποιότητα, εξειδίκευση και εμπειρία στις Α.Π.Ε.

Η PVMAINT δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, για την υλοποίηση και συντήρηση ενεργειακών έργων και επενδύσεων, που αξιοποιούν τις Α.Π.Ε. και διαθέτει άρτια εξειδίκευση στα φωτοβολταϊκά και τα υβριδικά ενεργειακά συστήματα.

 
Η PVMAINT έχει λάβει πιστοποίηση και εφαρμόζει Ολοκληρωμένο Σύστημα Ποιότητας κατά ISO 9001:2008 για το αντικείμενο των υπηρεσιών μελέτης, εγκατάστασης και συντήρησης έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ηλεκτρομηχανολογικών έργων.

Προτεραιότητα της PVMAINT σε κάθε έργο που αναλαμβάνει, είναι η διασφάλιση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών καθ όλη την διάρκεια υλοποίησής του και κατ επέκταση η ικανοποίηση των πελατών της.
Η εταιρεία στελεχώνεται από εξειδικευμένους μηχανικούς με πολυετή και εξειδικευμένη εμπειρία στην μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση-τεχνική υποστήριξη φωτοβολταϊκών συστημάτων. Έχοντας εγκαταστήσει πανελλαδικά μεγάλο αριθμό όχι μόνο διασυνδεδεμένων, αλλά και αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων, αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτης σας για λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας. 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ για τις επιπρόσθετες Ενεργειακές Λύσεις σε συνδυασμό με τα συστήματα NET METERING που προσφέρουν: 
  1. δυνατότητα εφεδρείας μέσω συσσωρευτών σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και τροφοδότηση των φορτίων με την δύναμη του ήλιου
  2. μελέτη εγκατάστασης αντλίας θερμότητας για θέρμανση και ψύξη, ή ηλεκτρικού λέβητα για θέρμανση (σημαντική μείωση του συνολικού κόστους ηλεκτροδότησης και  θέρμανσης) 
  3. εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων έως και 80% με λύσεις αντικατάστασης φωτιστικών νέας τεχνολογίας LED στην οικία σας.

Επικοινωνήστε τώρα με την PVMAINT και οι έμπειροι μηχανικοί μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την κατάλληλη λύση για εσάς.

PVMAINT
Διεύθυνση: Εθνάρχου Μακαρίου 10, Πέραμα
Τηλέφωνο: 210 48 10 081
www.pvmaint.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ