ΗΛΙΟΦΑΝ: Ο τέλειος ηλιακός θερμοσίφωνας!

Διαβάστηκε από 3528 αναγνώστες -

Έπειτα από μακροχρόνιες έρευνες, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της σύγχρονης τεχνολογίας και βαδίζοντας πάντα κάτω από τις αυστηρότερες γερμανικές προδιαγραφές, η Agelopoulos Group σας παρουσιάζει τον τελειότερο ηλιακό θερμοσίφωνα όλων των εποχών.

 
Χιλιάδες ηλιακοί θερμοσίφωνες ΗΛΙΟΦΑΝ δουλεύουν εδώ και χρόνια σε διάφορες πόλεις του κόσμου, κάτω από τις πιο δύσκολες και αντίξοες καιρικές συνθήκες. Παραμένουν αδιάβρωτοι σε νερά με μεγάλη περιεκτικότητα αλάτων και αψηφούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ακόμα και κάτω από -30oC

1. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΑ 
Η εξωτερική επένδυση του ΗΛΙΟΦΑΝ TITANIUM EXTRA PLUS είναι από ανοδιωμένο αλουμίνιο ηλεκτροστατικά βαμμένο, ιδιαίτερα ανθεκτικό στις υπεριώδεις ακτίνες, σε υγρά κλίματα και σε παραθαλάσσιες περιοχές. Με νέα τεχνολογία συναρμολόγησης χωρίς ραφές στα πλαϊνά του μέρη, (κουμπωτά καπάκια) ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα υγρασίας και επιτυγχάνοντας καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Με οικολογική συνείδηση και σεβασμό στο περιβάλλον, διατίθεται σε διάφορους χρωματισμούς με κύριο το χρώμα του πάγου.

2. Ο ΗΛΙΟΦΑΝ TITANIUM EXTRA PLUS ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ
Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του μανδύα για το κλειστό κύκλωμα που διαθέτει ο ΗΛΙΟΦΑΝ TITANIUM EXTRA PLUS εγγυάται τη σταθερή του λειτουργία ακόμα και με παγωνιά ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει τους συλλέκτες από τον κίνδυνο να βουλώσουν από τα άλατα. Μπορεί να προστεθεί και εφεδρικό στοιχείο θέρμανσης που να συνδέεται και με το καλοριφέρ, επιτυγχάνοντας έτσι μεγαλύτερη οικονομία. (Τριπλής ενεργείας)

3. Ο ΗΛΙΟΦΑΝ TITANIUM EXTRA PLUS ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ
Η ισχυρή μόνωση οικολογικής πολυουρεθάνης υψηλής πυκνότητας εξασφαλίζει στον κα-ταναλωτή περισσότερο ζεστό νερό για χρήση ακόμα και αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι -30οC.

4. ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ - AKOMA KAI ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΝΕΡΑ
Η εσωτερική προστασία του δοχείου επιτυγχάνεται με TITANIUM EXTRA PLUS ELASTIC. Αυτή η πρωτοποριακή μέθοδος προστασίας θεωρείται η πιο ενδεδειγμένη για τις αντοχές της σε πολύ σκληρά νερά και οι ελαστικές της ιδιότητες, της επιτρέ-πουν να απορροφά τις συστολές-διαστολές της δεξαμενής αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο ρωγμών που δημιουργούνται στις περισσότερες δεξαμενές με διαφορετική προστασία. Αυτό σημαίνει απεριόριστη αντοχή του δοχείου σε σκληρά νερά και σε υψηλές πιέσεις δικτύων σε σύγκριση με τους περισσότερους κοινούς ηλιακούς θερμοσίφωνες. (το TITANIUM EXTRA PLUS είναι κατοχυρωμένο απο την ΗΛΙΟΦΑΝ. ΠΡΟΣΟΧΗ στις απομιμήσεις)

5. Ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΗΛΙΟΦΑΝ TITANIUM EXTRA PLUS ΔΕΝ ΥΔΡΩΝΕΙ
Οι περισσότεροι ηλιακοί συλλέκτες λόγω ελλιπούς σχεδιασμού δεν διαθέτουν σύστημα εξαερισμού, με αποτέλεσμα να δημιουργείται διάβρωση στον απορροφητή του συλλέκτη. Το ανοδιωμένο και ηλεκτροστατικά βαμμένο προφίλ του ΗΛΙΟΦΑΝ TITANIUM EXTRA PLUSδιαθέτει ειδικές οπές εξαερισμού που καλύπτονται με τρόπο απόλυτα στεγανό έτσι ώστε να μην επιτρέπεται η είσοδος των νερών της βροχής.

6. Ο ΗΛΙΟΦΑΝ TITANIUM EXTRA PLUS ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ 
Οι απορροφητές ΗΛΙΟΦΑΝ TITANIUM EXTRA PLUS κατασκευάζονται στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ με χάλκινα κανάλια και υπερεπιλεκτική επιφάνεια τιτανίου. Συγκολλούνται με την μέθοδο LASER. Με αυτή την πρωτοποριακή μέθοδο επιτυγχάνεται απόλυτη μεταφορά της θερμότητας και επιτρέπει στον ηλιακό συλλέκτη να έχει την μεγαλύτερη δυνατή απόδοση και αντοχή στον χρόνο.

7. Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΗΛΙΟΦΑΝ TITANIUM EXTRA PLUS ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
Η υπερεπιλεκτική επιφάνεια τιτανίου του ηλιακού συλλέκτη σε συνδυασμό με το SOLAR TEMPERED GLASS με τους ειδικούς κρυστάλλους που διαθέτει, ελαχιστοποιούν τις επα-νακλάσεις της άμεσης ακτινοβολίας και κάνουν τον συλλέκτη ΗΛΙΟΦΑΝTITANIUM EXTRA PLUS τον μοναδικό συλλέκτη υψηλών αποδόσεων.

8. ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
Η μόνωση πετροβάμβακα και πολυουρεθάνης εξασφαλίζει την υψηλή απόδοση και ελα-χιστοποιεί τις απώλειες του ηλιακού θερμοσίφωνα ΗΛΙΟΦΑΝ TITANIUM EXTRA PLUS.

9. ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
Οι ηλιακοί συλλέκτες ΗΛΙΟΦΑΝ TITANIUM EXTRA PLUS διαθέτουν ειδικό άθραυστο κρύ-σταλλο ασφαλείας (SOLAR TEMPERED GLASS) για αντοχή στο χαλάζι και για λόγους πρό-ληψης ατυχημάτων, ακολουθώντας τους αυστηρούς διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας.

10. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΤΑΡΑΤΣΑ & ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ
Ο άριστος εξωτερικός σχεδιασμός του ΗΛΙΟΦΑΝ TITANIUM EXTRA PLUS σε συνδυασμό με τη μελετημένη αντιανεμική βάση στήριξης σχήματος Π, προσφέρουν την δυνατότητα της εύκολης και εφαπτόμενης τοποθέτησης σε ταράτσα ή κερα-μοσκεπή* και δένουν απόλυτα με κάθε αρχιτεκτονική κτιρίου.
(* με προαιρετικό ΚΙΤ)

11. ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Η μεγάλη φλάντζα καθαρισμού διευκολύνει την αντικατάσταση της ράβδου μαγνησίου και τον καθαρισμό του δοχείου απο τα άλατα.

12. ΗΛΙΟΦΑΝ TITANIUM EXTRA PLUS ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες ΗΛΙΟΦΑΝ TITANIUM EXTRA PLUS κατασκευάζονται κάτω από τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές και η κατασκευή τους επιθεωρείται σε κάθε στάδιο παραγωγής τους. Όλα τα μέρη διαθέτουν ένα ειδικό σήμα αναγνώρισης ποιότη-τας και έλεγχου, το οποίο αποδεικνύει ότι έχουν ελεγχθεί προκειμένου να εξασφαλίσουν την υψηλότερη ποιότητα.

Καλύπτονται απο ΓΡΑΠΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ χωρίς να υποχρεούστε ετήσιας συντήρησης. (για μοντέλα μετά το 2012 και όπου τα συνολικά διαλυόμενα σταθερά Τ.D.S. είναι μέχρι και 600ppm, π.χ. Αθήνα).

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ SOLAR KEYMARK ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΛΙΟΦΑΝ Δωρεάν ζεστό νερό για πάντα...

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
Κεντρικό: Πέτρου Ράλλη 445 Νίκαια
Tηλεφωνικό Κέντρο: 210 42.57.000 - Fax: 210 42.57.007 E-mail: [email protected] - Web Site: www.solars.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ