Super δώρο από την LG με κάθε αγορά ψυγειοκαταψύκτη Total No Frost

Η LG προσφέρει στους καταναλωτές μία συσκευή Kenwood με την αγορά κάθε ψυγειοκαταψύκτη ενεργειακής κλάσης Α+++ υψηλής απόδοσης και υψηλής εξοικονόμησης ενέργειας!

 
Η LG Electronics (LG) διαθέτει την ιδανική λύση για αυτό το καλοκαίρι, για μέρες γεμάτες ενέργεια, καθώς με την αγορά κάθε LG Total No Frost ψυγειοκαταψύκτη ενεργειακής κλάσης Α+++, υψηλής απόδοσης, προσφέρει μία συσκευή Smoothie Maker KENWOOD ή Multi Smart KENWOOD. Με στόχο να κάνει την καθημερινότητα ακόμα πιο ευχάριστη, υγιεινή και δροσερή, η καλοκαιρινή προσφορά της LG εξασφαλίζει κορυφαία ενεργειακή εξοικονόμηση και μια διατροφή γεμάτη ενέργεια!

Συγκεκριμένα, με την αγορά κάθε ψυγειοκαταψύκτη LG από τα μοντέλα LG GBB530NSCFE (A+++), LG GBB530NSCQE (A+++ - 20%), LG GBB530PZCFB (A+++), LG GBB530PZCFS (A+++) και LG GBB53SWCFS (A+++), η LG προσφέρει ως δώρο μια συσκευή Smoothie Maker KENWOOD SB255, για φρέσκους χυμούς και δροσερά ροφήματα ή ένα Multi Smart KENWOOD CH590, για εύκολη και αποτελεσματική προετοιμασία στην κουζίνα, εμπλουτίζοντας έτσι την καθημερινή διατροφή.

Οι ψυγειοκαταψύκτες ενεργειακής κλάσης Α+++ της LG προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα, η τεχνολογία του γραμμικού συμπιεστή Inverter Linear Compressor εξασφαλίζει υψηλότερη αξιοπιστία, περισσότερη ανθεκτικότητα και λιγότερο θόρυβο. Χάρη στην τεχνολογία της LG Total No Frost, διατηρείται η φρεσκάδα των τροφίμων για μεγαλύτερο διάστημα, και παράλληλα επιτυγχάνεται γρηγορότερη και ομοιόμορφη ψύξη. Οι ψυγειοκαταψύκτες της LG διαθέτουν επιπλέον πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από την γερμανική επιστημονική ένωση VDE, ενώ η LG διασφαλίζει περαιτέρω την ανθεκτικότητά τους, προσφέροντας 10-ετή εγγύηση για τη λειτουργία του γραμμικού συμπιεστή Inverter Linear Compressor.

Η προσφορά ισχύει έως και 31 Ιουλίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

www.lg.com/gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ