Σίγουρες λύσεις κλιματισμού από τη ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ

Η ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε. παρουσιάζει σύγχρονες λύσεις επώνυμων προϊόντων κλιματισμού για κάθε ανάγκη που θα καλύψουν τις απαιτήσεις σε ιδανική θερμοκρασία χωρίς υψηλό κόστος.

 
Η ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε. συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο του κλιματισμού για να σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Δείτε εδώ τις σίγουρες λύσεις κλιματισμού της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ.


Ποια είναι η εταιρεία
Η ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε. είναι μια πολυμετοχική εταιρεία που δημιουργήθηκε από τη συνένωση αρχικά 7 καταστημάτων – μελών και στη συνεχεία αναπτύχθηκε με τη συμμετοχή 140 έως και σήμερα καταστημάτων – μελών του Δικτύου από όλη την Ελλάδα.

Σήμερα αποτελεί, το Μεγαλύτερο Δίκτυο Ενεργειακών Καταστημάτων στην Ελλάδα.
Στόχος είναι η συνεργασία με το καλύτερο κατάστημα σε κάθε πόλη. Στόχος η δυνάμωση των καταστημάτων – μελών, έτσι ώστε να γίνουν και να παραμείνουν πρώτα στην πόλη τους κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης και εμπορικής διακίνησης.
Οι δυνατότητες επιλογής και η πλήρης γκάμα προϊόντων και προτάσεων, δίνουν την κατάλληλη λύση και την επιτυχία.
Στη ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ η επιτυχία εξασφαλίζεται και από τις εξαιρετικές τιμές σε 
όλη την γκάμα των προϊόντων.

Απευθυνόμαστε
Στους Συνάδελφους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στα αντικείμενα: ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ, ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ, ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ & ΣΥΝΘΕΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, καθώς και σε όσους σχεδιάζουν τώρα τη δική τους επιχείρηση με τα παραπάνω αντικείμενα.

Τι προσφέρουμε
Μέσα σε ένα περιβάλλον διαρκώς αυξανόμενου ανταγωνισμού, το δίκτυο ενεργειακών καταστημάτων ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ με αντικείμενο στη ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ, ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ, ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ & ΣΥΝΘΕΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΜΕ 140 σημεία πώλησης σήμερα πανελλαδικά, απευθύνεται στα δυναμικότερα καταστήματα κάθε πόλης και περιοχής προσφέροντας όλα όσα δηλαδή κάθε κατάστημα θα επιθυμούσε να έχει προκειμένου να αποκτήσει βιωσιμότητα - ανταγωνιστικότητα και προοπτική, αλλά δυστυχώς επειδή είναι χρονοβόρα και έχουν υψηλό κόστος, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι και απραγματοποίητα ως προς το σύνολο τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ