Ατμόσφαιρα με πιστοποίηση και 10ετής εγγύηση για όλα τα κλιματιστικά LG

Με προηγμένες λειτουργίες για εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας και για την προστασία της υγείας, τα κλιματιστικά της LG διαθέτουν πιστοποίηση "Eurovent" και 10 χρόνια εγγύηση του συμπιεστή Inverter.

 
Η LG Electronics (LG), με στόχο τη διαρκή επιτυχία και ευημερία των συνεργατών της, ανακοίνωσε την υλοποίηση προγράμματος 10ετούς εγγύησης για τους συμπιεστές όλων των Inverter κλιματιστικών της, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη για τις επιχειρήσεις και βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την ήδη θετική εμπειρία των χρηστών της. Η διευρυμένη σειρά κλιματιστικών Inverter V της LG, που περιλαμβάνει τα μοντέλα "Libero", "Libero Plus", "Artcool Mirror", "Artcool Stylist" και "Prestige", συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις, εξαιρετική ενεργειακή απόδοση και εντυπωσιακό σχεδιασμό, και αποτελεί την ιδανική λύση για τη θέρμανση και τον κλιματισμό οποιουδήποτε χώρου και τη δημιουργία ενός ευχάριστου και φιλικού προς την υγεία οικιακού περιβάλλοντος.

Τα συστήματα κλιματισμού LG Inverter V χαρακτηρίζονται από άριστες επιδόσεις τους πιστοποιημένες από το διεθνή οργανισμό "Eurovent", τόσο σε λειτουργία ψύξης, όσο και θέρμανσης, εξασφαλίζοντας την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του κόστους λειτουργίας. O Οργανισμός "Eurovent" αποτελεί έναν από τους πιο αναγνωρισμένους οργανισμούς παγκοσμίως για την πιστοποίηση συστημάτων κλιματισμού, και ιδρύθηκε με σκοπό να αποτελέσει μία ανεξάρτητη και αντικειμενική υπηρεσία αξιολόγησης, η οποία θα παρέχει στους χρήστες έναν αξιόπιστο, αληθινό οδηγό επιδόσεων των προϊόντων.

Tα μοντέλα της σειράς οικιακών κλιματιστικών LG Inverter V διαθέτουν τη λειτουργία "Ενεργού Ελέγχου Ενέργειας" (Active Energy Control), η οποία επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας για εξατομικευμένη απόδοση και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπλέον, λειτουργούν σε επίπεδο θορύβου μόλις 19dB και μπορούν να εισέλθουν σε "Σιωπηλή Λειτουργία" (Silence Mode), η οποία μειώνει το θόρυβο της εξωτερικής μονάδας έως και 3dB.

Εξοπλισμένα με προηγμένες λειτουργίες καθαρισμού αέρα, τα κλιματιστικά της LG διατηρούν την ατμόσφαιρα του σπιτιού ευχάριστη και υγιεινή κατά τη λειτουργία τους, συμβάλλοντας στην προστασία της υγείας των χρηστών και της οικογένειάς τους. Χάρη στον ιονιστή "Plasmaster Plus" της LG, που είναι ενσωματωμένος στα κλιματιστικά "Prestige Inverter", ARTCOOL Mirror" και "Libero Plus", απελευθερώνονται τρία εκατομμύρια πολωμένα ιόντα, τα οποία αποστειρώνουν τον περιβάλλοντα αέρα από το 99,9% των βλαβερών στοιχείων, όπως τα βακτήρια και τα μικρόβια, μέσα σε μόλις 30 λεπτά λειτουργίας. Ο ιονιστής "Plasmaster Plus" βοηθά επίσης στην εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών από την ατμόσφαιρα του σπιτιού. Τα φίλτρα καθαρισμού αέρα τεχνολογίας 3Μ μπορούν να αιχμαλωτίσουν ακόμα και πολύ μικρά σωματίδια σκόνης, ενώ τα διπλά φίλτρα προστασίας "Dual Protection" βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα, αιχμαλωτίζουν και εξουδετερώνουν τα βλαβερά μικροσωματίδια, διαθέτουν δυνατότητα αποστείρωσης του αέρα χάρη στο αντιβακτηριακό τους κάλυμμα και είναι εύκολο να καθαριστούν.

Με γνώμονα την μεγαλύτερη ευκόλία και άνεση του χρήστη και τη διατήρηση ενός ευχάριστου και υγειινού οικιακού περιβάλλοντος, η LG ενσωματώνει στα κλιματιστικά της επιπλέον λειτουργίες Αυτόματου Καθαρισμού, τόσο για την εξουδετέρωση των οσμών, όσο και για τον αποτελεσματικό καθαρισμό της μονάδας. Τέλος, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το κλιματιστικό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους με λειτουργία άμεσης σύνδεσης με δίκτυο Wi-Fi, ώστε να ελέγχουν και να ρυθμίζουν το κλιματιστικό τους μέσω διαφορετικών smart συσκευών ή ακόμα και μέσω του laptop ή tablet τους.

Η προσφορά εγγύησης για τον συμπιεστή ισχύει για μονάδες "Inverter" διαιρούμενου τύπου επιτοίχιας τοποθέτησης, που τιμολογήθηκαν στον τελικό πελάτη από την 1η Ιουνίου 2015 και μετά.

www.lg.com/gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ