«Τεχνική κατάρτιση μονωτών - στεγανοποιητών»

Επιδοτούμενο πρόγραμμα τεχνικής επαγγελματικής κατάρτισης στο θεματικό αντικείμενο «Τεχνική κατάρτιση μονωτών - στεγανοποιητών» από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.

 
Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Δράσεις προσαρμογής επαγγελμάτων που εκπροσωπούνται από τη ΓΣΕΒΕΕ στα δεδομένα της οικονομικής κρίσης διαμέσου πιλοτικών σχεδίων τεχνικής κατάρτισης και συμβουλευτικής – υποστήριξης της πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων», σχεδίασε και υλοποιεί επιδοτούμενα προγράμματα τεχνικής επαγγελματικής κατάρτισης στο θεματικό αντικείμενο «Τεχνική κατάρτιση μονωτών - στεγανοποιητών».

Το πρόγραμμα κατάρτισης βασίζεται στο πιστοποιημένο επαγγελματικό περίγραμμα του μονωτή και έχει διάρκεια 50 ώρες.

Βασικός σκοπός του είναι η απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων που απαιτούνται για την εκτέλεση εργασιών θερμομόνωσης σε εξωτερικούς τοίχους, δώματα και στέγες καθώς και για τη στεγανοποίηση δωμάτων με ασφαλτικές και συνθετικές θερμοπλαστικές μεμβράνες, σε νέα και υφιστάμενα κτίρια, βάσει των απαιτήσεων των εθνικών προτύπων μόνωσης και στεγανοποίησης.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν επαγγελματίες μονωτές – στεγανοποιητές.

Για επιπλέον πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις κατά τόπους δομές του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ σε:
  • Αθήνα (τηλ. 210 8846852 εσωτ. 315 και 305), 
  • Θεσσαλονίκη (τηλ. 2310 545967), 
  • Πάτρα (τηλ. 2610 438557), 
  • Λάρισα (τηλ. 2410 579876-7), 
  • Ηράκλειο Κρήτης (τηλ. 2810 361040), 
  • Ιωάννινα (τηλ. 26510 44727).
Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και εθνικούς πόρους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ