Καυτή προσφορά σε ηλιακό θερμοσίφωνα Calpak

Διαβάστηκε από 1702 αναγνώστες -

Αποκτήστε κι εσείς τον καλύτερο ηλιακό μέχρι 31/8 με έκπτωση 20% (κέρδος έως 600¤), δωρεάν τοποθέτηση αξίας 80¤ και 12 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση!

 
Συμφέρει πραγματικά να αποκτήσετε τον καλύτερο ηλιακό!

Φιλοσοφία μας, εδώ και 40 χρόνια, είναι να σας προσφέρουμε τα πιο σύγχρονα προϊόντα με την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής, απόδοσης και διάρκειας!
Η ηλιακή θερμική ενέργεια είναι η πλέον οικονομική και οικολογική ανανεώσιμη μορφή ενέργειας. Επιλέγοντας ένα ηλιακό σύστημα Calpak για το ζεστό νερό του σπιτιού σας εξασφαλίζετε τη μέγιστη δυνατή οικονομία.
Η Calpak είναι 100% Ελληνική εταιρία και η πρώτη σε όλη την Ευρώπη που έκανε ευρέως γνωστά τα οφέλη εκμετάλλευσης της ηλιακής ενέργειας. Από το 1976, όταν και ιδρύθηκε από την BP, η Calpak έχει εγκαταστήσει
ηλιακά συστήματα σε περισσότερα από 200.000 Ελληνικά νοικοκυριά. Το γεγονός αυτό την καθιστά αναμφίβολα ως τον ηγέτη της ηλιακής ενέργειας στην Ελλάδα.

Σήμερα η Calpak, έχοντας εκσυγχρονίσει την παραγωγή της στην Ελλάδα και τη λειτουργία του τμήματος έρευνας & ανάπτυξης, εξάγει με μεγάλη επιτυχία τα προϊόντα της σε πάνω από 50 χώρες μεταξύ των οποίων η Γερμανία, η Γαλλία, η Αγγλία και η Αμερική.


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ