Η LG παγκόσμια ηγέτιδα χάρη στην τεχνολογία Inverter

Διαβάστηκε από 1579 αναγνώστες -

Τα μοτέρ τεχνολογίας Inverter εξασφαλίζουν στα πλυντήρια, τα ψυγεία και τα κλιματιστικά της LG υψηλή ισχύ και κορυφαία ενεργειακή απόδοση.

 
Καθώς οι καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο δίνουν προτεραιότητα σε διαφορετικά χαρακτηριστικά, πριν αποφασίσουν την αγορά μιας οικιακής συσκευής, η ενεργειακή απόδοση παραμένει σταθερά ένα από τα κορυφαία κριτήρια στην επιλογή τους. Η LG Electronics (LG) κατέχει ηγετική θέση στον παγκόσμιο κλάδο των οικιακών συσκευών και παρουσιάζει συστηματικά συσκευές, οι οποίες κάνουν πιο άνετη τη ζωή των καταναλωτών και παράλληλα μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα της εφευρετικότητας που χαρακτηρίζει την LG, αποτελεί o υψηλής ενεργειακής απόδοσης κινητήρας Inverter, ο οποίος χρησιμοποιείται στις κορυφαίες οικιακές συσκευές της εταιρείας. Το μοτέρ Inverter, τοποθετημένο στα πλυντήρια της LG, πραγματοποιεί μια σειρά από κινήσεις που εξασφαλίζουν τέλειο πλύσιμο για μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, ενώ στα ψυγεία ο συμπιεστής εγγυάται τη συντήρηση των τροφίμων στην κατάλληλη θερμοκρασία. Τέλος, ο κινητήρας Ιnverter επιτρέπει στα κλιματιστικά LG να διατηρούν ένα σταθερό κλίμα στο εσωτερικό του σπιτιού, ελαχιστοποιώντας τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.

Πλυντήρια ρούχων – Inverter Direct Drive Motor

Αντίθετα με τα παραδοσιακά μοτέρ, όπου η ισχύς εξόδου παραμένει σταθερή ανεξαρτήτως φορτίου, στο μοτέρ "Inverter Direct Drive" της LG, η απόδοση ρυθμίζεται αυτόματα, ανάλογα με τη δουλειά που πρέπει να γίνει. Αφαιρώντας τον ιμάντα και την τροχαλία των παραδοσιακών μοτέρ, η LG αυξάνει εντυπωσιακά την ενεργειακή απόδοση του Inverter Direct Drive και βελτιώνει την αντοχή του, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα εμφάνισης βλαβών. Παράλληλα, η απλούστερη μηχανική λειτουργία βοηθά να μειωθεί και το επίπεδο του θορύβου. Ο επαναστατικός κινητήρας τοποθετείται και στα πλυντήρια LG, τεχνολογίας "6 Motion Direct Drive", τα οποία χρησιμοποιούν έξι διαφορετικές κινήσεις (ανάδευση, κυματισμός, περιστροφή, συμπίεση, ταλάντωση, και τριβή) προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια σειρά εξειδικευμένους κύκλους πλύσης.

Ψυγεία – Inverter Linear Compressor
Βοηθώντας στη διατήρηση σταθερής ροής ψυχρού αέρα, τα ψυγεία LG αξιοποιούν τον συμπιεστή "Inverter Linear Compressor" προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι τα τρόφιμα στο εσωτερικό του θαλάμου συντηρούνται σε μια σταθερή θερμοκρασία, ακόμη και κάτω από διαφορετικές συνθήκες, όπως η ξαφνική αύξηση της ποσότητας των τροφίμων στο εσωτερικό του ψυγείου, το συχνό άνοιγμα της πόρτας του ή ακόμη όταν παραμένει κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η τεχνολογία Inverter Linear Compressor εξασφαλίζει την παροχή της κατάλληλης ποσότητας ψυχρού αέρα, αυξάνοντας έτσι την ενεργειακή απόδοση και μειώνοντας το επίπεδο θορύβου. Στον Γραμμικό Συμπιεστή - Inverter Linear Compressor - η κίνηση του εμβόλου είναι ευθύγραμμη και όχι παλινδρομική, με αποτέλεσμα να συντελούνται λιγότερες εσωτερικές τριβές σε σχέση με έναν παραδοσιακό συμπιεστή. Χάρη στην πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία, τα ψυγεία LG όχι μόνον λειτουργούν πιο αθόρυβα, αλλά είναι πιο αποδοτικά, πιο ανθεκτικά και πιο αξιόπιστα.

Κλιματιστικά – Inverter V
Ο προηγμένος συμπιεστής BLDC της LG δίνει τη δυνατότητα στα κλιματιστικά Inverter V να καταναλώνουν συνολικά έως και 60 τοις εκατό λιγότερη ενέργεια. Η πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία Inverter V προσφέρει στον καταναλωτή ατμόσφαιρα καλύτερης ποιότητας στο σπίτι, ενώ παράλληλα βοηθά να μειώσει τόσο τις δαπάνες για ηλεκτρική ενέργεια, όσο και το θόρυβο από τη λειτουργία του κλιματιστικού του.

Θέλοντας να υπογραμμίσει την ανθεκτικότητα των κινητήρων inverter, η LG προσφέρει εγγύηση 10 ετών για όλα τα πλυντήρια, τα ψυγεία και τα κλιματιστικά που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη τεχνολογία.

«Η LG έχει εργαστεί σκληρά προκειμένου να εξασφαλίσει τη διαρκή βελτίωση της αποκλειστικής τεχνολογίας του κινητήρα Ιnverter, ο οποίος εξασφαλίζει βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση και εξαιρετικές επιδόσεις λειτουργίας σε ολόκληρη τη σειρά των οικιακών συσκευών LG», ανέφερε ο κ. Jo Seong-jin, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Home Appliance & Air Solution Company. «Η καινοτομία πίσω από τη συγκεκριμένη τεχνολογία μας βοήθησε να κατακτήσουμε ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά οικιακών συσκευών, ενώ πιστεύουμε ότι συνεχίζοντας να προσαρμόζουμε τις συσκευές LG στις ανάγκες των καταναλωτών, θα καταφέρουμε να πετύχουμε ακόμη πιο σπουδαία αποτελέσματα».

www.lg.com/gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ