Ανιχνευτές Παρουσίας της Hager

Διαβάστηκε από 1007 αναγνώστες -

Οι ανιχνευτές παρουσίας αποτελούν την πρόταση εξοικονόμησης ενέργειας για την διαχείριση του φωτισμού σε κάθε σύγχρονη κτιριακή εγκατάσταση.

 
Τα φώτα ενεργοποιούνται ακόμη και από ανεπαίσθητες κινήσεις του σώματος, χαρακτηριστικό που τους κάνει ιδανικούς για εφαρμογές σε χώρους όπως γραφεία και αίθουσες συνεδριάσεων, όπου οι απλοί ανιχνευτές κίνησης δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

Οι ανιχνευτές παρουσίας της Hager προσφέρουν ολοκληρωμένη διαχείριση του κτιριακού φωτισμού. Η ενεργοποίησήτους μπορεί να γίνει είτε με το πάτημα ενός μπουτόν ή τελείως αυτόματα με την είσοδό του χρήστη στο χώρο, ενώ η απενεργοποίηση γίνεται αυτόματα σε προκαθορισμένο επιθυμητό χρόνο μετά την αποχώρησή του από αυτόν. Η λειτουργία τους μπορεί να γίνει και μέσω ασύρματου τηλεχειριστηρίου.

Ο ανιχνευτής ΕΕ816 χρησιμοποιεί τεχνολογία εκμετάλλευσης του φυσικού φωτισμού(daylightharvesting) η οποίαδιατηρεί το επίπεδο φωτισμού στο χώρο σταθερό σε ένα προκαθορισμένο επιθυμητό επίπεδο, με τη βοήθεια ρυθμιζόμενης εξόδου (dimming). Ο συγκεκριμένος ανιχνευτής είναι συμβατός με τα συστήματα διαχείρισης φωτισμού με πρωτόκολλο DALI/DSI, όπου και παρέχεται η δυνατότητα έως και 4 σεναρίων φωτισμού.

www.hager.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ