Βασική εκπαίδευση ασφαλούς εργασίας σε ύψος

Αν πραγματοποιείτε εργασίες σε ύψος π.χ. αιολικά πάρκα, εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών, οικοδομικές εργασίες, εγκαταστάσεις τεντών, αλλαγή πανέλων, ηλεκτρολογικές εργασίες κ.α. τότε δεν πρέπει να χάσετε αυτό το σεμινάριο.

 
Στη STOP υλοποιούνται σεμινάρια βασικής θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης ασφαλούς εργασίας σε ύψος. Η θεωρητική εκπαίδευση γίνεται σε ένα άνετο περιβάλλον με οπτικοακουστικό υλικό ενώ η πρακτική εκπαίδευση πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις μας σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που προσομοιάζουν την εργασία σε διάφορα συστήματα. Το σύνολο των χώρων είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας για να παρέχουν πλήρη προστασία στους εκπαιδευόμενους.

Η μεθοδολογία των σεμιναρίων βασίζεται στον "Κώδικα πρακτικής για την εκπαίδευση και επιμόρφωση για εργασία σε ύψος και διάσωση" και είναι σύμφωνη με το πρότυπο BS 8454 και τους κώδικες εργασίας των Health & Safety Executives. Οι εκπαιδευτές διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι τόσο από τον κατασκευαστή όσο και από ανεξάρτητο φορέα.

Τελευταίο σεμινάριο για φέτος στις 17 Σεπτεμβρίου. stay safe και δηλώστε συμμετοχή το αργότερο έως 7/9 και εξασφαλίστε τη θέση σας. To έντυπο συμμετοχής και πληροφορίες για την ύλη και το κόστος του σεμιναρίου θα βρείτε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ