Solar Ride! Εσύ θα έρθεις;

Διαβάστηκε από 1221 αναγνώστες -

Δεν βλέπουμε την ώρα να πάρουμε πάλι τα ποδήλατά μας και να κάνουμε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Στόχος μας να στείλουμε μαζί το πιο δυνατό μήνυμα: Η ηλιακή οικονομία θα μας βοηθήσει να βγούμε από την κρίση.

 
Φούσκωσε τα λάστιχά σου και ετοιμάσου για το Solar Ride, την 3η συνεχόμενη ποδηλατοδράση μας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Δράσης για το Κλίμα.

Με την ενεργειακή φτώχεια να αναδεικνύεται ως ένα από τα πιο σοβαρά συμπτώματα της ύφεσης, 6 στα 10 νοικοκυριά αντιμετωπίζουν δυσκολίες να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος. Είναι πλέον καιρός η Ελλάδα να εκμεταλλευτεί το σπουδαιότερο και σε μεγάλο βαθμό αναξιοποίητο περιουσιακό στοιχείο που έχει: τον Ήλιο.

Αυτή τη φορά συγκεντρωνόμαστε με τα ποδήλατά μας έξω από το σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο και ξεκινάμε την βόλτα μας, ζητώντας αυτό που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο: τη στροφή της χώρας μας στην ηλιακή ενέργεια, τον πιο ισχυρό και ανεξάντλητο φυσικό μας πλούτο, ένα σημαντικό βήμα που θα βοηθήσει τη χώρα μας να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ