«Η Wilo πάει πέρα από τις αντλίες» εστιάζοντας στο μέλλον

Διαβάστηκε από 1183 αναγνώστες -

Στην 54η ISH, την παγκόσμια έκθεση για πολυτελή μπάνια, την ενεργειακά αποδοτική θέρμανση, την τεχνολογία κλιματισμού, και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η Wilo υποσχέθηκε ότι θα πήγαινε πέρα από τις αντλίες. Τι ακριβώς εννοεί με αυτό;

 
«Με την έκφραση «Πάμε πέρα από τις αντλίες» τονίζουμε τον προσανατολισμό μας στην καινοτομία και δείχνουμε ότι σκεφτόμαστε για πολλά περισσότερα και όχι μόνο για αντλίες», δηλώνει ο Dr. Arno Lammerts, Διευθυντής του Group Marketing. 

Το σύνθημα αυτό δεν αφορά μόνο την έκθεση, αλλά περιγράφει το κύριο επικοινωνιακό θέμα του Ομίλου για τα επόμενα χρόνια. «Με αυτό το σύνθημα καθιστούμε σαφή την επιθυμία μας για αποδοτικότερη εργασία και απλούστερη ζωή, με οδηγό το πάθος και την εμπειρία μας.» εξηγεί ο Lammerts. «Δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες και θα υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε κάθε προοπτική που στοχεύει στο μέλλον".

Οι πρωτοποριακές υπηρεσίες δημιουργούν λύσεις για τις τρέχουσες επικρατούσες τάσεις
Ο κόσμος γίνεται όλο και πιο σύνθετος και αναπτύσσεται όλο και περισσότερο. Η αυξημένη δικτύωση περιλαμβάνει και τις αντλίες. Από τον συνδυασμό καινοτόμων εξαρτημάτων προσαρμοσμένων στην εκάστοτε εφαρμογή, προκύπτουν ευφυή συστήματα που δίνουν απαντήσεις στις σύγχρονες τάσεις. Για αυτόν το λόγο η Wilo πηγαίνει πέρα από τις αντλίες και προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες. 

Η Wilo αναπτύσσει νέες τεχνολογίες ώστε τα συστήματα να μπορούν να προσαρμόζονται γρήγορα και εύκολα στις όλο και πιο πολύπλοκες ανάγκες της αγοράς. Σε αυτό το πλαίσιο, η Wilo και ο συνεργάτης της, η iEXERGY GmbH, παρουσίασαν στην αγορά μια παγκοσμίως μοναδική αντλία με δυνατότητες Smart Home. Αυτή η αντλία μπορεί να δικτυωθεί με ένα οποιοδήποτε smartphone χρησιμοποιώντας τον Smart Home Server "wibutler" της iEXERGY, επιτρέποντας έτσι τον εύκολο έλεγχο από παντού.
Αντιδρώντας στην τρέχουσες τάσεις της αγοράς η Wilo εξελίσσει την έδρα του Ομίλου, θέτοντας νέα πρότυπα με την δημιουργία εγκαταστάσεων παραγωγής που ξεπερνούν τα 50.000 m².

H Wilo εστιάζει όχι μόνο σε νέους τομείς, αλλά και στην επέκταση υπαρχόντων πεδίων εφαρμογής καθώς και στη συνεχή διεύρυνση των γνώσεων της. Μέσω της απόκτησης της GEP-Industrie Systeme GmbH, η Wilo επεκτείνει τις γνώσεις της πάνω στο θέμα της τροφοδοσίας νερού και της πυρόσβεσης στην παγκόσμια αγορά, έτσι ώστε να συνεχίσει να προσφέρει βέλτιστες λύσεις στις αυξημένες απαιτήσεις.

Υπηρεσίες Service προσανατολισμένες στις απαιτήσεις των χρηστών
Η Wilo πηγαίνει ένα βήμα πιο μακριά: εκτός από τα υψηλής απόδοσης και ποιοτικώς κορυφαία προϊόντα, προσφέρει επίσης πακέτα Service προσαρμοσμένα ακριβώς στις ανάγκες της κάθε κατηγορίας χρηστών.
«Σε περισσότερες από 60 χώρες, 2.500 τεχνικοί και συνεργάτες της Wilo είναι σε ετοιμότητα και εξυπηρετούν τους πελάτες», εξηγεί ο Peter Glauner, Senior Vice President του Group Service της Wilo. Προσφέρουμε στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο συμβουλευτική υποστήριξη, βοήθεια κατά την εκκίνηση λειτουργίας και εκπαιδευτικά σεμινάρια προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους.
Επιπρόσθετα, η Wilo δραστηριοποιείται παγκοσμίως σε διάφορα έργα παροχής βοήθειας, καθώς η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα και η κοινωνική συμμετοχή αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της βιώσιμης εταιρικής ανάπτυξης. 

Η Wilo δεν προσφέρει απλώς αντλίες, η Wilo πάει πέρα από τις αντλίες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ