Παρουσίαση νέων προϊόντων Buderus - Ευρωπαϊκή Οδηγία Ecodesign

Εκδήλωση εστιασμένη στον κλάδο της θέρμανσης, με παρουσίαση των νέων προϊόντων της μάρκας Buderus και εκτενή αναφορά στη νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία Ecodesign πραγματοποιήθηκε από την Bosch.

 
Την προηγούμενη εβδομάδα η Bosch πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις της μια εκδήλωση εστιασμένη στον κλάδο της θέρμανσης, παρουσιάζοντας όλα τα νέα προϊόντα της μάρκας Buderus που αναμένονται στην ελληνική αγορά μέσα στο επόμενο τρίμηνο, ενώ παράλληλα έγινε εκτενής αναφορά και στη νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία Εcodesign, που θα βρίσκεται σε πλήρη ισχύ από την 26η Σεπτεμβρίου για τα προϊόντα θέρμανσης.

Στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο παρουσιάστηκαν επίτοιχοι λέβητες αερίου συμπύκνωσης, επιδαπέδιοι λέβητες συμπύκνωσης πετρελαίου και αερίου, αντλίες θερμότητας, θερμοδοχεία και η ανανεωμένη γκάμα των αυτοματισμών θέρμανσης. Όλα τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν πληρούν τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Οδηγίας Ecodesign.

Στο πλαίσιο αυτό, αξίζει να αναφερθούμε συγκεκριμένα στη νέα επίτοιχη μονάδα συμπύκνωσης αερίου GB062 και την επιδαπέδια μονάδα συμπύκνωσης πετρελαίου GB105, που αποτελούν δυο άκρως ανταγωνιστικά προϊόντα που ανταποκρίνονται εξαιρετικά στις απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς, καθώς εξασφαλίζουν υψηλό βαθμό απόδοσης και ως αποτέλεσμα οικονομικότερη θέρμανση.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν συνεργάτες του εμπορικού δικτύου πωλήσεων της Buderus της Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας, ενώ αντίστοιχη παρουσίαση θα οργανωθεί στις 16 Σεπτεμβρίου για συνεργάτες του εμπορικού δικτύου της Buderus της Βόρειας Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε www.bosch.com, www.bosch.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ