Trojan: Ποιότητα, καινοτομία και πρωτοπορία

Διαβάστηκε από 1283 αναγνώστες -

Με την πρωτοπορία και την καινοτομία της, η Trojan ηγείται σήμερα στην παγκόσμια αγορά των συσσωρευτών βαθειάς εκφόρτισης σε ένα ευρύ κύκλο εφαρμογών για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

 
 Η Trojan Battery Company είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής συσσωρευτών βαθειάς εκφόρτισης (deep-cycle). Από βαθειάς εκφόρτισης ανοικτού τύπου έως βαθειάς εκφόρτισης τύπου AGM και τύπου GEL, η Trojan έχει διαμορφώσει τον κόσμο των συσσωρευτών με την πάνω από 85 χρόνια κατασκευαστική της εμπειρία. 

Οι μπαταρίες της Trojan είναι ιδανικές για εφαρμογές ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που λειτουργούν κάτω από δύσκολες συνθήκες, όπως διαρκώς μεταβαλλόμενες ή ακραίες θερμοκρασίες. Σχεδιασμένες ώστε να προσφέρουν έως και 10ετή διάρκεια ζωής, οι μπαταρίες της Trojan διαθέτουν τεχνολογίες αιχμής ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με απόλυτη επιτυχία και στις πιο ακραίες καταστάσεις.

Τεχνολογίες μπαταριών Trojan
  • AlphaPlus® πάστα με τεχνολογία Τ2™ που βελτιστοποιεί την ανάπτυξη πόρων στο ενεργό υλικό κάτι που επιτρέπει στο ενεργό υλικό να χρησιμοποιείτε πιο αποτελεσματικά. Αυτό οδηγεί σε παρατεταμένη απόδοση της μπαταρίας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  • Σχεδιασμός DuraGrid™ που προσφέρει μια παχιά δομή πλέγματος που αντιστέκεται στη διάβρωση, και σε συνδυασμό με την AlphaPlus® πάστα με τεχνολογία Τ2™, αυξάνει τη συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
  • Maxguard® XL διαχωριστής με πιο φαρδύ κανάλι, το οποίο αυξάνει τη ροή του οξέος για βέλτιστη απόδοση της μπαταρίας, και παρέχει ακόμα μεγαλύτερη αντοχή σε διαστρωμάτωση, μια τυπική μορφή αστοχίας σε μπαταρίες που χρησιμοποιούνται σε συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
  • Δοχείο Polyon™ με εξαιρετικά στιβαρό σχεδιασμό, το οποίο προστατεύει από τις βλάβες που προκαλούνται από δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως υγρασία και τη συσσώρευση βρωμιάς. 

Η εταιρεία Γ.Δ. ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των μπαταριών Trojan στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μπαταρίες Trojan, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.roussakis.eu

Γ.Δ. ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.
Κεντρικά Γραφεία: Ηφαίστου 70, Κορωπί, 194 00
Τηλέφωνο: 210 6622055-6, 210 6627661-2
Φαξ: (+30) 210 6626300
www.roussakis.eu

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ