ABB: Στηρίζει την έρευνα για την Ενέργεια και τον Αυτοματισμό

Ο Όμιλος ΑΒΒ, ηγέτης στις τεχνολογίες ενέργειας και αυτοματισμού, ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν να γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για το Διεθνές Βραβείο Έρευνας της ΑΒΒ (ABB Research Award) προς τιμήν του Hubertus von Gruenberg.

 
Το βραβείο θα δοθεί σε διδακτορική διατριβή, με χρηματικό έπαθλο 300.000 δολαρίων ως επιχορήγηση ερευνητικού έργου.

Η ΑΒΒ θέσπισε το βραβείο έρευνας στις αρχές του τρέχοντος έτους προς τιμήν του απερχόμενου προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Hubertus von Gruenberg. Ο φυσικός Δρ Hubertus von Gruenberg έγινε ο εμπνευστής του βραβείου, που πήρε και το όνομά του, αφού ενσωματώνει όλες τις αξίες που αυτό αντιπροσωπεύει – την αφοσίωση στην επιστήμη και το εμπόριο, το πάθος για την έρευνα, το επιχειρηματικό δαιμόνιο, και την πεποίθηση ότι η καινοτομία διαμορφώνει τα θεμέλια πάνω στα οποία οικοδομούνται η βιώσιμη ανάπτυξη και οι επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Στο σχετικό portal της ABB: http://new.abb.com/hvg-award μπορείτε να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το βραβείο και τους επιστημονικούς τομείς, στους οποίους απευθύνεται.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τη νέα σελίδα της εταιρείας στο Facebook και να δείτε τα νέα και τις προσφορές. Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.facebook.com/ABBinGreece. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ