Calda Energy: 35 χρόνια εμπειρία στα συστήματα θέρμανσης

H CALDA Energy με 35 χρόνια εμπειρίας και συνέπειας στην ελληνική αγορά προσφέρει λύσεις υψηλής ενεργειακής απόδοσης προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε εφαρμογής.

 
Τα εξειδικευμένα τμήματα της εταιρείας παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από τον σχεδιασμό έως την υλοποίηση και την τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και γνώμονα την υψηλή απόδοση και την προστασία του περιβάλλοντος σχεδιάζει και αναπτύσσει προϊόντα και λύσεις κατάλληλες για ιδιωτικές και επαγγελματικές εφαρμογές.  

Αποστολή της CALDA ENERGY AEBE είναι να προσφέρει στους συνεργάτες και στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με σεβασμό στον καταναλωτή και στο περιβάλλον. Λύσεις, οι οποίες θα ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες για τις βέλτιστες δυνατές συνθήκες άνεσης, με μείωση του κόστους λειτουργίας και του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Προσδοκά να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα του ονόματος της έτσι ώστε όλο περισσότεροι επαγγελματίες και τελικοί καταναλωτές να την εμπιστεύονται για την αρτιότητα των λύσεων και υπηρεσιών που προσφέρει και να χαρακτηρίζεται ως μία από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις στον χώρο της ενέργειας (θέρμανση-κλιματισμός-Ζ.Ν.Χ.) στην Ελληνική αγορά,


CALDA ENERGY AEBE
Τατοϊου 100, 14452 Μεταμόρφωση
Τηλ.: 210-2843176/7, Fax: 210-2843164
e-mail: [email protected]
site: www.calda.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ