Συμβουλές για ζεστό χειμώνα και ευχάριστο οικιακό περιβάλλον

Οι ολοκληρωμένες λύσεις LG για τον κλιματισμό, τη θέρμανση και την παραγωγή ζεστού νερού εξασφαλίζουν υψηλές αποδόσεις, αλλά και μείωση των λογαριασμών, για έναν ζεστό και ξέγνοιαστο χειμώνα!

 
Σε μία χρονιά, όπου ο προϋπολογισμός των ελληνικών νοικοκυριών αναμένεται να επιβαρυνθεί αρκετά από τις δαπάνες για θέρμανση και κλιματισμό, η LG Electronics (LG) έρχεται να δώσει τη λύση για το πιο ευχάριστο οικιακό περιβάλλον, με ολοκληρωμένες λύσεις για τη θέρμανση, τον κλιματισμό, αλλά και την παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση. Τα συστήματα αντλιών θερμότητας LG και τα οικιακά κλιματιστικά LG Inverter εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση για τη θέρμανση και τον κλιματισμό κτιρίων ή εγκαταστάσεων, ενώ ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικά, πιστοποιημένα από το διεθνή οργανισμό Eurovent, βοηθώντας έτσι στη μείωση των λογαριασμών και στην εξοικονόμηση χρημάτων.

Αντλίες Θερμότητας LG
Οι αντλίες θερμότητας LG αποτελούν την πιο οικονομική λύση για τη θέρμανση μιας κατοικίας, με πιστοποίηση από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Eurovent. Αντλούν θερμότητα από τον αέρα του περιβάλλοντος (ακόμα και σε πολύ χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες) και ζεσταίνουν το νερό που τροφοδοτεί τα ίδια σώματα καλοριφέρ και το σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης που υπάρχουν ήδη, ενώ ταυτόχρονα με το ίδιο ζεστό νερό βοηθούν στην παράγωγη ζεστού νερού οικιακής χρήσης.

Διαθέτουν μάλιστα συντελεστή απόδοσης τουλάχιστον 4, δηλαδή είναι έως 4 φορές πιο αποδοτικές από ένα συμβατικό λέβητα πετρελαίου, καθώς η θερμική ενέργεια που μεταφέρει το νερό δεν παράγεται μέσω καύσης, αλλά μεταδίδεται από τον εξωτερικό αέρα στο νερό και στη συνέχεια στον χώρο του σπιτιού. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε μονάδα κόστους που πληρώνει ο χρήστης για τη θέρμανση, λαμβάνει 4 φορές περισσότερη θερμότητα. Έτσι, οι αντλίες θερμότητας προσφέρουν εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας αποτελώντας αποδεδειγμένα την πιο οικονομική λύση, ενώ έχουν και οικολογικό χαρακτήρα, καθώς δεν παράγουν καυσαέρια και χρησιμοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως ο ατμοσφαιρικός αέρας. Επιπλέον, για ακόμη περισσότερη οικονομία, οι LG αντλίες θερμότητας διατηρούν τη θερμοκρασία του χώρου σταθερή, προσαρμόζοντας τη λειτουργία τους ανάλογα με το πόση θερμότητα χρειάζεται ο χώρος χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία αυτόματης αντιστάθμισης που προσαρμόζει την θερμοκρασία του παραγόμενου νερού στις μεταβολές της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος.

Οι αντλίες θερμότητας έχουν εύκολη εγκατάσταση και οικονομική συντήρηση. Αν πρόκειται για αντικατάσταση υπάρχοντος συστήματος θέρμανσης, το μόνο που αντικαθίσταται είναι ο λέβητας και όχι όλο το δίκτυο. Οι μονάδες monobloc μπορούν να τοποθετηθούν ακόμα πιο γρήγορα κι εύκολα, καθώς στο ίδιο σασί περιέχονται τόσο τα υδραυλικά όσο και τα ψυκτικά τμήματα μιας αντλίας θερμότητας. Τέλος, επειδή δεν υπάρχει καύση, υπάρχουν αντίστοιχα και λιγότερες φθορές, μειώνοντας έτσι και τα κόστη συντήρησης. Παράλληλα, διαθέτουν πλήρες σύστημα ένδειξης βλαβών, λειτουργία που καθιστά προαιρετικό ακόμα και τον ετήσιο προληπτικό έλεγχο.

Οικιακά κλιματιστικά LG Inverter V
Τα συστήματα κλιματισμού LG Inverter V χαρακτηρίζονται από άριστες επιδόσεις, επίσης πιστοποιημένες από το διεθνή οργανισμό "Eurovent", τόσο σε λειτουργία θέρμανσης, όσο και ψύξης, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας (έως και 60% λιγότερη κατανάλωση) και συνεπώς τη μείωση του κόστους λειτουργίας. Tα μοντέλα της σειράς οικιακών κλιματιστικών LG Inverter V διαθέτουν επιπλέον τη λειτουργία "Ενεργού Ελέγχου Ενέργειας" (Active Energy Control), η οποία επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας για εξατομικευμένη απόδοση και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. 

Με σχεδόν αθόρυβη λειτουργία, τα κλιματιστικά της LG διαθέτουν προηγμένες λειτουργίες καθαρισμού αέρα (ιονιστής "Plasmaster Plus" για την εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών, φίλτρα καθαρισμού αέρα τεχνολογίας 3Μ, διπλά φίλτρα προστασίας "Dual Protection"), ώστε να διατηρούν την ατμόσφαιρα του σπιτιού ευχάριστη και υγιεινή κατά τη λειτουργία τους, συμβάλλοντας στην προστασία της υγείας των χρηστών και της οικογένειάς τους. Η διευρυμένη σειρά κλιματιστικών Inverter V της LG, που περιλαμβάνει τα μοντέλα "Libero", "Libero Plus", "Artcool Mirror", "Artcool Stylist" και "Prestige", συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις, εξαιρετική ενεργειακή απόδοση και εντυπωσιακό σχεδιασμό, και αποτελεί την ιδανική λύση για τη θέρμανση και τον κλιματισμό οποιουδήποτε χώρου και τη δημιουργία ενός ευχάριστου και φιλικού προς την υγεία οικιακού περιβάλλοντος, ενώ η LG προσφέρει 10-ετή εγγύηση για την ανθεκτικότητα του συμπιεστή Inverter.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης και κλιματισμού της LG αποτελούν την ιδανική επιλογή για φέτος το χειμώνα, για ένα άνετο και ζεστό περιβάλλον και επιπλέον ξεγνοιασιά, χάρη στους μειωμένους λογαριασμούς! 

www.lg.com/gr/b2b 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ