Value for Money στον κλιματισμό του ξενοδοχείου

Αλλάξτε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις ανάγκες ψύξης, θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης της επιχείρησή σας, με τη νέα «οπτική» των συστημάτων VRF CITY MULTI.

 
To σύστημα VRF (Variable Refrigerant Flow) είναι ένα πολυδιαιρούμενο και άμεσης εκτόνωσης σύστημα κλιματισμού, όπου μία εξωτερική μονάδα μπορεί να συνδεθεί με πολλές εσωτερικές μονάδες σχεδιασμένες ώστε να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις κάθε χώρου. Η λειτουργία κάθε εσωτερικής μονάδας ελέγχεται ανεξάρτητα, ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου.

Τα συστήματα VRF CITY MULTI της Mitsubishi Electric είναι υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Αποτελούν έτσι την ιδανική και ολοκληρωμένη λύση για την ενεργειακή ανακαίνιση και αναβάθμιση ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την παραγωγή ζεστού νερού έως 70°C. Αυτό επιτυγχάνεται με έναν υδρονικό εναλλάκτη ΖΝΧ μία καινοτόμο και σημαντική τεχνολογική εξέλιξη της Mitsubishi Electric- που χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες τεχνολογίες ψύξης και έχει σχεδιαστεί για να ενσωματωθεί με τα συστήματα CITY MULTI ταυτόχρονης ψύξης /θέρμανσης, σειράς R2/WR2.

Παράλληλα η θερμότητα που εκλύεται κατά την ψύξη των χώρων τους καλοκαιρινούς μήνες ανακτάται και χρησιμοποιείται για τη θέρμανση του ζεστού νερού, με αποτέλεσμα μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

Τι προσφέρουν τα συστήματα CITY MULTI
H σειρά CITY MULTI είναι ο ηγέτης της αγοράς και σημείο αναφοράς στην τεχνολογία VRF. Διαθέτουν:
  • «Ευφυείς» εσωτερικές μονάδες με “i-see’’ αισθητήρες για τη μέτρηση της θερμοκρασίας και τη βελτιστοποίηση της άνεσης μέσα στο χώρο.
  • Εσωτερικές μονάδες χαμηλής στάθμης θορύβου, από 22 dB(A).
  • Χειρισμό και ρύθμιση βάση ζωνών και περιοχών ελέγχου, κεντρική αλλά & απομακρυσμένη διαχείριση και επίβλεψη που οδηγεί σε περαιτέρω μείωση του κόστους λειτουργίας και συντήρησης.
Η τεχνολογία στην υπηρεσία της εξοικονόμησης
Tα συστήματα CITY MULTI ενσωματώνουν πρωτοποριακές τεχνολογίες αιχμής όπως:
  • Την πρώτη παγκόσμια δισωλήνια τεχνολογία συστήματος ανάκτησης θερμότητας. Εν αντιθέσει με τα συμβατικά τρισωλήνια συστήματα της αγοράς, τα συστήματα R2 Heat Recovery της Μitsubishi Electric προσφέρουν, εκτός από τη μείωση του ετήσιου κόστους λειτουργίας, σημαντική μείωση στο κόστος εγκατάστασης και αυξημένη ευελιξία.
  • Την κορυφαία αποκλειστική τεχνολογία ZUBADAN που επιτυγχάνει τη λειτουργία των εξωτερικών μονάδων στη θέρμανση σε απίστευτα χαμηλές θερμοκρασίες (έως τους -25°C) και εγγυάται εξαιρετικές αποδόσεις θέρμανσης. Τα συστήματα ΖUBADAN αποτελούν μοναδική καινοτομία στον κόσμο καθώς είναι σε θέση να έχουν πλήρη απόδοση θέρμανσης σε θερμοκρασία περιβάλλοντος έως -15°C. 
  • Τον πρώτο παγκοσμίως εναλλάκτη θερμότητας με επίπεδη σωλήνα αλουμινίου που βελτιώνει σημαντικά την απόδοση εναλλαγής θερμότητας και επιτυγχάνει υψηλούς βαθμούς απόδοσης SEER/SCOP. 
  • Την τεχνολογία REPLACE MULTI της Mitsubishi Electric για την επαναχρησιμοποίηση, αντικατάσταση και ανανέωση των παλαιότερων συστημάτων VRF που χρησιμοποιούν ως ψυκτικό μέσο το R22 ή R407C με ταυτόχρονο καθαρισμό των σωληνώσεων από το ορυκτέλαιο και πλήρωση με ψυκτικό μέσο R410A. Αυτό το σύστημα συλλογής ορυκτέλαιου είναι πατενταρισμένη τεχνολογία της Mitsubishi Electric, βραβευμένη το 2007 από το ιαπωνικό Ινστιτούτο Καινοτομίας (JII).
Εταιρικό Προφίλ
Η ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε, με 27χρονη παρουσία και πορεία στην Ελληνική αγορά ως αποκλειστικός διανομέας των προηγμένων συστημάτων κλιματισμού της MITSUBISHI ELECTRIC και με τεράστια εμπειρία σε εγκαταστάσεις ολοκληρωμένων συστημάτων, προσφέρει σήμερα στη ζωή μας τη μόνη ολοκληρωμένη λύση κλιματισμού.

Το εξειδικευμένο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, προτείνοντας την ιδανική επιλογή, σχεδιάζοντας το σύστημα που ταιριάζει σε κάθε χώρο και αναλαμβάνοντας την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη.


Για περισσότερες πληροφορίες:
Λ. Αθηνών 50, Αθήνα, 10441. Tηλέφωνο: 210 52 44 000
Email: [email protected], Site: www.tournikiotisgroup.gr


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ