Οι λύσεις κλιματισμού LG στα νέα καταστήματα της METRO

Η ελληνική εταιρεία METRO Α.Ε.Β.Ε. επέλεξε ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού LG για νέα καταστήματα στον ¶λιμο, στους Θρακομακεδόνες και την Κάτω Αχαΐα.

 
Η εταιρεία METRO Α.Ε.Β.Ε., που δραστηριοποιείται στη λιανική με 65 supermarkets "My market" και στη χονδρική με 46 καταστήματα "METRO Cash & Carry", εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία και τις καινοτόμες λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού της LG Electronics (LG), εξασφαλίζοντας στους πελάτες της ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον για τα καθημερινά τους ψώνια. Έτσι, επέλεξε τα κορυφαία συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού της LG για τον εξοπλισμό των νέων της καταστημάτων στον ¶λιμο, τους Θρακομακεδόνες και την κάτω Αχαΐα.

Τα συστήματα κλιματισμού που χρησιμοποιήθηκαν για το κατάστημα "METRO Cash & Carry" Αλίμου, αλλά και για τα "My market" Κάτω Αχαΐας και Θρακομακεδόνων, περιελάμβαναν την εγκατάσταση συνδυασμού εσωτερικών μονάδων τύπου αεραγωγών ψευδοροφής της LG και εξωτερικών μονάδων DC Inverter. Με απόδοση στην ψύξη 14 kW και στη θέρμανση 16,4 kW, οι μονάδες μπορούν να λειτουργούν αξιόπιστα ακόμη και κάτω από ακραίες θερμοκρασιακές συνθήκες (θέρμανση ακόμα και στους -18°C / ψύξη ακόμα και στους -15°C).

Το σύνολο των τεχνικών χαρακτηριστικών των μονάδων DC Inverter υψηλής στατικής της LG, η ευελιξία στην εγκατάσταση και η ευκολία συντήρησής τους, τις καθιστούν ιδανική λύση για μεγάλους ενιαίους χώρους, όπως supermarket, εμπορικά κέντρα, εκθεσιακούς χώρους κ.α. Οι πιστοποιημένες κατά Eurovent εσωτερικές τριφασικές μονάδες αεραγωγών που χρησιμοποιήθηκαν στα καταστήματα "My market", τοποθετούνται εντός της ψευδοροφής και μπορούν να συνδεθούν με αεραγωγούς για την προσαγωγή και επιστροφή του αέρα. Με τη δυνατότητα αλλαγής της στατικής πίεσης του ανεμιστήρα εύκολα και γρήγορα από τηλεχειριστήριο, η λειτουργία της μονάδας προσαρμόζεται απόλυτα στις παραμέτρους των εγκαταστάσεων που έχει τοποθετηθεί. 

Χάρη στην τεχνολογία αλλαγής της διαθέσιμης εσωτερικής στατικής πίεσης των ανεμιστήρων των μονάδων, υπάρχει η δυνατότητα απλοποίησης στο σχεδιασμό και την κατασκευή του δικτύου αεραγωγών, διατήρησης των επιθυμητών επιπέδων απόδοσης και θορύβου και διευκόλυνση της εγκατάστασης. Οι μονάδες επιτρέπουν επιπλέον τον έλεγχο της εσωτερικής θερμοκρασίας με ανίχνευση της θερμοκρασίας σε δύο διαφορετικά σημεία (είτε από το τηλεχειριστήριο, είτε από την εσωτερική μονάδα), έτσι ώστε να διατηρούνται σε κάθε περίπτωση οι ιδανικές συνθήκες.

Οι εξωτερικές τριφασικές μονάδες LG DC Inverter που χρησιμοποιήθηκαν, διαθέτουν επίσης πιστοποίηση Eurovent, για την εξαιρετική ενεργειακή τους αποδοτικότητα. Οι μονάδες διαθέτουν νέο σχεδιασμό του εξωτερικού, των ανεμιστήρων και της γρίλιας εξόδου αέρα, για βελτιωμένη απόδοση και μείωση των κραδασμών και του θορύβου.

Ο κ. Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «H ισχυρή θέση της LG στο χώρο των επαγγελματικών λύσεων επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά μέσω της συνεργασίας με την εταιρεία "METRO" και τις αλυσίδες της ΅"METRO Cash & Carry" και "My market". Μια συνεργασία που αποδεικνύει την εξαιρετική τεχνογνωσία, το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης, αλλά και τα προηγμένα χαρακτηριστικά των προϊόντων και των λύσεων της LG. Από τη μεριά μας, θα συνεχίσουμε να δεσμευόμαστε για την όσο δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των εταιρικών πελατών-συνεργατών μας, τόσο πριν, όσο και μετά την πώληση, παρέχοντας καινοτόμες λύσεις κορυφαίας τεχνολογίας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε έργου και επιχείρησης». 

www.lg.com/gr/b2b

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ