Συναρμολογήστε το δικό σας σπίτι - hobbit!

Από τότε που προβλήθηκε η πρώτη ταινία του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών», οι άνθρωποι έχουν γοητευτεί από την ιδέα ενός δικού τους σπιτιού τύπου «hobbit».

 
Η κατασκευή του από το μηδέν, ωστόσο, θα αποτελούσε μια μεγάλη πρόκληση. Για αυτό και η Green Magic Homes προσφέρει τώρα προκατασκευασμένα σπίτια-hobbit με σπονδυλωτή δομή, που μπορούν να μετασκευαστούν για να ταιριάζουν με τις προδιαγραφές των αγοραστών, οι οποίοι στη συνέχεια θα προσθέσουν την υπόλοιπη βλάστηση. 

Εκτός από το να είναι άνετα και «ζεστά», τέτοιου είδους σπίτια μέσα στη γη, προσφέρουν επίσης ένα πρακτικό πλεονέκτημα - η κάλυψή τους από το έδαφος παρέχει άριστη μόνωση, βοηθώντας να διατηρηθούν ζεστά το χειμώνα και δροσερά το καλοκαίρι. Τα τόξα των παραθύρων και των πορτών προεξέχουν από τις πλευρές, έτσι ώστε να μην καλύπτονται από το χώμα που πέφτει από πάνω.

Κάθε Green Magic Home αποτελείται από επιμέρους δωμάτια ενισχυμένα με ίνες πολυμερούς (FRP), τα οποία ενώνονται μεταξύ τους περίπου όπως τα τμήματα της νεροτσουλήθρας. Αυτά τα συνδεδεμένα τμήματα δημιουργούν διαφορετικών τύπων δωμάτια, τα οποία με τη σειρά τους μπορούν να σχηματίσουν διάφορα στυλ σπιτιών – οι αγοραστές μπορούν επίσης να αναμίξουν τις ενότητες σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους.

Όταν προστεθεί το χώμα, το βάρος του φέρεται να βοηθά πραγματικά ώστε να ενωθούν τα τμήματα, προσθέτοντας δύναμη αντί για επιβαρυντικά για τη δομή στοιχεία.

Τελευταία κατασκευή της εταιρείας είναι το Wikiki, μια μονάδα 37,5 τ.μ. που μπορεί να έχει διάφορες χρήσεις. Χρειάζονται τρία άτομα επί τρεις ημέρες για να το στήσουν, δεν απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες ή βαρύ εξοπλισμό ... αν και δεν είναι σαφές αν αυτό περιλαμβάνει την προσθήκη του χώματος και των φυτών, που είναι γνωστή ως «living roof».

Tags: VIRAL
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εορτασμοί για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Η πρώτη υποβρύχια βίλα έρχεται στις Μαλδίβες!

H περιβαλλοντική αλλαγή απειλεί...τη σοκολάτα!

Γλυπτά από πάγο ύψους 30 μέτρων!

Τελικά, πότε έκανε την εμφάνισή του ο Homo sapiens;

Η Ford γεμίζει το Λονδίνο «έξυπνα» παγκάκια!

Το καλύτερο λίπασμα είναι τα σκουπίδια σου!

Ανακαλύφθηκε μύκητας που διασπά το πλαστικό

Θαλάσσιο τέρας σε παραλία του Τέξας μετά τον τυφώνα Χάρβεϊ!

Δολοφονήθηκε η διάσημη φώκια Αργυρώ στη Σάμο (VIDEO)

Φουτουριστικό γιοτ που πλοηγείται μέσω iPad στην Κέρκυρα

Αποδέξου την πρόκληση της Greenpeace!!

Το αρχαιότερο απολίθωμα μανιταριού είναι 115 εκ. ετών!

Xάρτης με δεδομένα ρύπανσης από τη Google!

Τα μικροπλαστικά φτάνουν και στο αλάτι!

Υπόγειοι κάδοι στο κέντρο της Λάρισας

«Πράσινο» σπίτι… ακολουθεί τον ήλιο!

Σπατάλησε μόνο όσο νερό χρειάζεσαι (VID)

Ξύλινοι γίγαντες στα δάση της Κοπεγχάγης!

Βιταμίνες για ρύπανση!

περισσότερα »