Αγορά Αυτοκινήτου – «Όνομα και πράγμα»

Διαβάστηκε από 1013 αναγνώστες -

Η Αγορά Αυτοκινήτου, πρώτη στις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού εδώ και 25 χρόνια, περνάει στη Νέα Εποχή αξιοποιώντας την τεχνολογία της επόμενης μέρας.

 
Η Αγορά Αυτοκινήτου, πρώτη στις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού εδώ και 25 χρόνια, περνάει στη Νέα Εποχή αξιοποιώντας την τεχνολογία της επόμενης μέρας, κάνοντας αισθητή την παρουσία της στον ηλεκτρονικό τύπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η Αγορά Αυτοκινήτου δυναμώνει την παρουσία της και περνάει στη Νέα Εποχή. Πρώτη στις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού εδώ και 25 χρόνια, αξιοποιεί την τεχνολογία της επόμενης μέρας, με παρουσία στον ηλεκτρονικό τύπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η Αγορά Αυτοκινήτου και η θεματολογία της, προβάλλεται σε 5 ανεξάρτητα μέσα, καλύπτοντας σφαιρικά τις απαιτήσεις των αναγνωστών της.

ΝΕΟ

E-magazine: για πρώτη φορά όλη η ύλη – νέα, δοκιμές και αφιερώματα, σε format για tablet. Το ηλεκτρονικό αυτό περιοδικό αποστέλλεται σε 50.000 αποδέκτες, αναρτάται στο www.auto-agora.gr και προωθείται στα social media.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ