H Wilo Hellas χορηγός στην ημερίδα της ASHRAE

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τεχνική ημερίδα της ASHRAE, την Τετάρτη 20 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Ledra Marriott.

 
H Wilo Hellas ήταν χορηγός στην τεχνική ημερίδα της ASHRAE, με θέμα «Υδραυλικά Δίκτυα στον Κλιματισμό» και το stand της εταιρείας, βρισκόταν έξω από την αίθουσα της Ημερίδας, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες και να συζητήσουν με τους μηχανικούς για το χώρο των κατασκευών αλλά και για την πορεία της αγοράς.
Στην οθόνη που βρισκότανε στο περίπτερο, προβαλλότανε βίντεο που ενημέρωνε τους συμμετέχοντες για την εφαρμογή Wilo Assistant, η οποία σχεδιάστηκε για να δίνει εύκολα και γρήγορα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ένας επαγγελματίας του χώρου. Επιπλέον, η παρουσίαση της αίθουσας εκπαίδευσης και πρακτικής, που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Wilo Hellas στην ¶νοιξη, εντυπωσίασε τους επισκέπτες ενώ πολλοί εξ αυτών εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρία.
Η Wilo Hellas στηρίζει τον φορέα της ASHRAE, δίνοντας το παρόν μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο stand της εταιρίας αλλά και την ενδιαφέρουσα παρουσίαση με θέμα: «Αντλίες και υδραυλικά δίκτυα κλιματισμού», που πραγματοποίησε ο κ. Δαμιανός Ξενοφών, Υπεύθυνος Προϊόντων κι Εκπαίδευσης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ