Η KOSTAL παρουσιάζει ένα νέο τριφασικό αντιστροφέα, το ΡΙΚΟ 7.0.

Νέος τριφασικός αντιστροφέας από την KOSTAL

Διαβάστηκε από 2112 αναγνώστες -

Η KOSTAL παρουσιάζει ένα νέο τριφασικό αντιστροφέα, το ΡΙΚΟ 7.0, ο οποίος ενσωματώνει αρκετές καινοτομίες που έχουν στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση.

 
Κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2012, υπήρξε μια νέα προσθήκη στη γκάμα των αντιστροφέων της KOSTAL Solar Electric: ο νέος ΡΙΚΟ 7.0. Ο νέος αυτός αντιστροφέας της KOSTAL, προσθέτει ακόμα περισσότερες επιλογές στη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας που εδρεύει στο Freiburg, η οποία καλύπτει ήδη αντιστροφείς στοιχειοσειράς μεταξύ 3 και 10 kW. Η νέα κατηγορία ισχύος καλύπτει το κενό μεταξύ του ΡΙΚΟ 5.5 και ΡΙΚΟ 8.3. Ο ΡΙΚΟ 7.0 παρέχει την τριφασική συμμετρική τροφοδοσία που απαιτείται από αυτή την κατηγορία ισχύος σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Χάρη στο μεγάλο εύρος τάσης εισόδου DC (180 έως 950 V), ο ΡΙΚΟ 7.0 προσφέρει πολλές δυνατότητες σχεδιασμού και εγγυάται απρόσκοπτη τροφοδοσία ακόμη και σε δυσμενείς συνθήκες φωτισμού. Οι δύο ανεξάρτητοι MPP trackers εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση και ευελιξία στο σχεδιασμό του συστήματος – ιδίως στις περιπτώσεις που οι στέγες έχουν διαφορετικούς προσανατολισμούς ή και κλίσεις. Ο νέος PIKO 7.0 είναι προρυθμισμένος και πιστοποιημένος για τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες. Η προσαρμογή στο τοπικό δίκτυο γίνεται αυτόματα μόλις η αντίστοιχη ρύθμιση χώρας ενεργοποιηθεί στον αντιστροφέα.

Έξυπνες λύσεις

Όπως και όλοι οι άλλοι αντιστροφείς PIKO, ο ΡΙΚΟ 7.0 διαθέτει επίσης ένα ευρύ φάσμα επιλογών για ολοκληρωμένη επικοινωνία και εποπτεία. 
Για παράδειγμα, ο ΡΙΚΟ 7.0 διαθέτει ολοκληρωμένο έλεγχο ιδιοκατανάλωσης και ενεργού ισχύος (100/60/30/0%) . Δεδομένου ότι τα σήματα τηλεχειρισμού του ripple control μπορούν να διαβάζονται απευθείας από τον PIΚO, δεν υπάρχει ανάγκη δαπάνης χρημάτων για την αγορά εξωτερικής συσκευής. Το ενσωματωμένο σύστημα περιλαμβάνει επίσης καταγραφέα δεδομένων και όλες τις σχετικές διασυνδέσεις. Η εποπτεία γίνεται από το δωρεάν PIKO Solar Portal, το ΡΙΚΟ Master Control ή από τον ενσωματωμένο web server.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ