Βραβευση της Green Evolution στα Environmental Awards 2014

Με το Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία Climate Change Prevention, βραβεύθηκε η Green Evolution Α.Ε.(www.green-evolution.eu), για το προιόν «CO2NS/WEBSITE», στο πλαίσιο των Environmental Awards 2014.

 

Το πρωτοποριακό και καινοτόμο αυτό προϊόν προσφέρει την δυνατότητα σε όλους, αφενός να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το περιβάλλον και το κλίμα μέσω της μέτρησης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων λειτουργίας του ιστοχώρου τους, και αφετέρου να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν σχετικές δράσεις για την μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος του ιστοχώρου, έως και της τελικής ανθρακικής ουδετεροποίησης του.

Το βραβευμένο προϊόν περιλαμβάνει δύο υπηρεσίες (επιμέρους προϊόντα), ανάλογα με την ανάγκη και την προτεραιότητα του κάθε ενδιαφερόμενου:

Μέτρηση Ανθρακικού Αποτυπώματος Ιστοχώρου (M-CO2NS/WEBSITE):

Υπηρεσία μέτρησης και υπολογισμού του συνόλου των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου (ανθρακικό αποτύπωμα), με την σφραγίδα του  CO2 Neutral Seal (www.co2neutralseal.com), που προκαλούνται από την λειτουργία του ιστοχώρου, με βάση την παρακολούθηση, σε πραγματικό χρόνο, των στοιχείων επισκεψήμοτητάς του, μέσω web analytics. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία δίνονται στο http://goo.gl/FFShry.

Ανθρακικά Ουδέτερος Ιστοχώρος (N-CO2NS/WEBSITE):

Υπηρεσία ανθρακικής ουδετεροποίησης του μετρημένου ανθρακικού αποτυπώματος του ιστοχώρου, με την σφραγίδα του CO2 Neutral Seal (www.co2neutralseal.com). Αυτό επιτυγχάνεται με την επιλογή υποστήριξης σε πιστοποιημένα, εν λειτουργία, έργα θετικά προς το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία, εγκυρότητα και ιχνηλασιμότητα στην πράξη της ουδετεροποίησης. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία δίνονται στο http://goo.gl/WIaJWp.   

Με γνώμονα τη γνωριμία με το Βραβευμένο Καινοτόμο Προϊόν CO2NS/WEBSITE, η Green Evolution A.E. προσφέρει Δωρεάν Μέτρηση του Ανθρακικού Αποτυπώματος ενός ιστοχώρου, μέσω της συμπλήρωσης μίας απλής φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο http://goo.gl/oDf0yz. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο www.co2neutralseal.com/website

Tags: NO TAGS 2013
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ερευνητικό πρόγραμμα GR-Light

NPD Solarbuzz: 49GW νέων φωτοβολταϊκών το 2014

Δυο νέα βραβεία για την ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Σύμφωνο συνεργασίας για την ανάπλαση της Πανεπιστημίου

Siemens: Η μεγαλύτερη παραγγελία για αιολικό πάρκο, μέχρι σήμερα

Εννέα νέες επενδύσεις αιολικών πάρκων, 218,5 MW

Χρηματοδότηση έργων εξοικονόμησης σε σχολικά κτίρια

Βραβευση της Green Evolution στα Environmental Awards 2014

Οι νέοι inverters Fronius Galvo και Symo

Τα φωτοβολταϊκά «κυριαρχούν» τον κόσμο!

Νέα υπηρεσία από την SMA

Greenpeace: Προχειρότητα ενόψη της Ευρωπαϊκής Προεδρίας

Επιτυχής λειτουργία του SMA Fuel Save Solution στην περιοχή Ασίας/Ειρηνικού

Συνεργασία ECO//SUN – PV Cycle

Ευχές & Δώρα για ΟΛΟΥΣ!

ΣΕΦ: Χωρίς ελπίδα, αφήνει, η παράταση αναστολής αδειοδότησης

ΣΕΧΒ: Νέα πρωτοβουλία της Ελληνικής Χημικής Βιομηχανίας

SolarEnegySolidarity: δωρεάν εξοπλισμός για 3 φωτοβολταϊκά στην Αφρική

Χειμώνας και η συντήρηση των Φ/Β πάρκων με Degertrackers

Μεγάλες προσφορές από την Aresti Power

περισσότερα »